Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2013. 07. 20. 18:43
Én mindkét videót láttam, de a véleményem továbbra sem változott. Egyszerűen nem tudom hova helyezni ezt a játékot. És Cseszneki (bocs, hogy nem az új nevedet használom, de egyrészt a régi jobban tetszett, másrészt ez valami olyan hosszú, hogy beletörne az ujjam, mire begépelném) és Kiscserko is gyakorlatilag pont ezen vitáztak, mert az Ubi nem hagyja, hogy a játék és a játékosok eldöntsék, mi akar ez lenni. Számomra eddig egy jó alapokkal ellátott, de egy régi cím árnyékába bújtatott és összeolvasztott játék akar lenni, ami olyan dolgokkal van teli, amelyek eloltják egymást. Ha egy kalózjáték lenne, akkor jó is lenne a 80-90% hajózás, de mivel egy kapucnis, orgyilkos kapitány főszereplésében merik csak eladni, ezért muszáj nekik több szárazföldet is berakni. És ez a hihetetlen ellentétek igénytelen összehányása az, amivel az Ubi már a kezdetektől teljesen elvette a kedvemet mind az AC-től, mind pedig a kalózkodástól. Nem értem, miért csinálják ezt. Persze lehet, hogy ez valakinek bejön, de engem pont az ilyen húzások tántorítanak el a vásárlástól.