Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2012. 11. 27. 13:32
Kiscserko:Köszi a segítséget,de félreértesz!Nem azt mondtam,hogy megcsináltam az összes alagútfelderítős küldetést,hanem azt,hogy azokat csinálgatom jelenleg!Azokat a vetítős szarokat én is utálom,nekem úgy sikerült megcsinálni eddig kb. 2-t,3-t,hogy megnyomtam az Y(segítség)(PS3mon háromszög)gombot,és az ott leírtak alapján kb. 5 perc alatt csináltam meg őket,de nekem még nem is sikerült egy csomó alagutat felkutatnom,szerintem kicsit nehezek meg unalmasak.A kelepcés csalis dolgot azt én is utálom,én sem találtam rá még megoldást,mert megpróbáltam elrejtőzni egy bokorba,kifeszíteni a csapdát és úgy odaszórni a csalit,de az állatok csak odajöttek,és az a rohadt csapda meg nem reagált,pedig felállítottam!Így próbálkoztam egy darabig,de egyszer sem jött össze,szerintem jobban járunk,ha új játékot kezdünk és-vagy újraéljük azt az emléket,amikor Kanen:doku(lehet rosszul írtam,nem bírom ezeket az indián neveket),Connor kis pajtása elhív minket az erdőbe és mi megtanítjuk őt vadászni,akkor is van ilyen kelepcés-csalis dolog,csak már nem emlékszem rá,de legvégső esetben ott,abban az emlékben biztos megtaláljuk a megoldást.
A kilátókat viszont nehéz lesz újra megtalálnom,hiszen már nem jelzi őket a radar,mert mindegyiket szinkronizáltam már,de azért megpróbálom még párszor,kösz a segítséget.A fegyverekkel meg ha jól értelmezem,amit írsz,akkor az a feladat,hogy mondjuk(bocs,kicsit primitíven írom most le):egy baltával(teljesen mindegy,melyikkel,csak balta legyen)megölök egy embert,akkor azt már beleszámítja,és a másik három baltatípussal már nem kell megölnöm?Előre is köszi!