Hellósztok itt beszélhettek a készülő Destiny játékról.
My opinion(:D):Én nekem meg az Xboxosoknak volt szerencséjük a Destinyhez mert akinek goldja volt az ingyen leszedhette a Bétát.Én csak annyit tudok mondani hogy EPIC.Nekem a Halo is bejött mert egyszerűen a story az fasza,feledhetetlen karakterek mint Arbiter,Cpt.Johnson stb.A Bungie szerintem még egy olyan sorozatot és még egy olyat fog elkészíteni ami olyan fantasztikus lesz mint a Halo.Röviden a játékról.Nekem a karakter készítés az bejött.Lehet class-ot választani.Van a Titan (Titan-t választottam) a Hunter és a Warlock (szerintem az most nem jut eszembe.).Meglehet csinálni hogy milyen haja legyen,ember legyen vagy robot meg hogy legyen e rajta arcfestés stb.A területek mint a régi oroszország a hold egyszerűen fantasztikusak.Megvan az a háborús következtetmény hogy az ellenfeleink azok a csíra gyerekek győzedelmeskedtek anno és ott vannak a maradványok.A Tower ahol van az a gömb az is EPIC mert ott már TPS-ben vagy meg ott tudsz fegyvert vásárolni,új páncélzatot, ott választhatod ki hogy milyen challenget csinálsz meg stb. Maga a Multiplayer hasonlít a Halo-hoz úgy hogy az is tetszett nekem.A Graphics egyszerűen lenyűgöző.Órákat tudtam eltölteni hogy a toronynál leültem és néztem ahogy a nap lenyugszik a hold fel kell mert van napszak változás ami fantasztikus.Számomra idén vagy a Destiny vagy a Halo 5 Guardians lesz az év játéka mert az COD AW szerintem nem lesz mert biztos ugyan az lesz mint mindig és a BF Hardline sem mert nem hagy nyugodni a gondolat hogy ez szinte csak egy BF4 DLC csak zsarukkal.