Rockstar69 írta: ↑2018. 11. 03. 22:26
Igen, a tábort én is fejlesztem, jó dolog.
Amúgy figyeljetek a táborlakókra is. Soknak vannak speciális kérései, amik kisebb jutalmakkal járnak. Jack-nek pl kelett egy könyv aztán meg egy gyűszű. Ha Hosea sátrához odamész találsz egy könyvet, amit ha megnézel rájössz, hogy szereti a krimiket, ezután pedig meglephetjük egy hasonló könyvvel. Illetve néha megjelenik egy kérdőjel az egyik szekér tövében, ahol az egyik szemrevaló lotyónak (nem jut eszembe a neve) kiönthetjük a lelkünket.
Hát... túl sok szemrevaló lotyó nincs a táborban sajnos.
Nekem legalábbis egyedül Sadie Adler tetszik az egész játékban a hölgyek közül, és lehet ő is csak azért mert a szőkéket mindig is szerettem, még Mary-t is csúnyának tartom, aki ugyebár egyébként Arthur barátnője/exe, akivel még mindig próbálkozik.
Gonzales írta: ↑2018. 11. 04. 10:53
A tábor körüli úton találni lehet egy szerencsétlen emberkét, akit megharapott egy kigyó. Ha segítünk neki (személy szerint én egy gyógyszert adnák neki, ahelyett, hogy a mérget szívnánk ki) akkor a későbbiekben még össze tudunk futni vele Valentine-ban, és felajánlja, hogy állja a következő költségvetésünket a helyi fegyveresnél. Egy ingyen dolog mindig hasznos. Én ezáltal szereztem be és feljesztettem fel a Springfield Rifle-t. Hiányzott már egy szép vadászpuska.
Igen, ezt én is észrevettem.
Amúgy halkan jegyzem meg, hogy még fogsz vele találkozni. Az én végigjátszásomban legalábbis kétszer is megmarta a szerencsétlent egy kígyó.
Én amúgy egy lovassal találkoztam, aki elég szar állapotban ült a lován, majd ahogy közelebb értem hozzá, le is esett róla holtan. Természetesen kifosztottam, semmi se menjen kárba.
Tippnek/trükknek amúgy tudom ajánlani, hogy a Youtubeon nézzetek utána, hogyan lehet átkelni Mexikóba. Bár nincs túlzottan jól kidolgozva a területe, plusz nincs rajta egy állat vagy ember se, azért a nosztalgia szempontjából mindenképp érdemes lehet meglátogatni a jó öreg Nuevo Paraiso-t.