Luszie írta: ↑2020. 11. 15. 17:39
Komolyan másfél éves hsz-ekre válaszolsz? Nem vagy semmi.
Játszotok még egyáltalán mostanában, egyébként? Mert ugye most, hogy nem vagyok PS-en, nem szoktam látni, de azt gondolom, hogy nem.. és sajnos a R* nem is adott okot arra, hogy visszamenjetek/visszamenjünk.
Most láttam csak a posztot, néha előfordulnak nálam ilyesfajta fáziskésések. De jobb később, mint soha, nem igaz?
Amúgy valszeg régebben is láttam, csak agyilag nem voltam ott és nem válaszoltam rá akkor, amikor aktuális volt, így utólag pótoltam.
A válasz a kérdésedre: nem. Egyikőnk sem tolja már hónapok óta. Szóval ja, jól gondoltad, és valóban nem ad okot arra a Rockstar, hogy a játékosok foglalkozzanak a játékkal - sajnos. Egyébként több portál is lehozta még pár hete, hogy állítólag már a köménymag többi része is otthagyta a játékot, elvileg szinte üresek a szerverek, senki nem játszik a játékkal. Bár amilyen ütemben frissítik, nem is csoda. A nyári természetbúvár szereppel azért próbálkoztak, de a többi szereppel ellentétben az nem volt túl tartalmas és szórakoztató, egyszerűen unalmas volt. Így pedig egyelőre offos a játék a legnagyobb rajongóknak is.
Egyébként bár erősen kacsának tűnhet a hír, merthogy ti sem közöltétek a hírt, de Danchos-szal az elmúlt napokban arról olvastunk pár helyen, hogy elvileg a következő DLC egy Mexikó pálya lesz majd a jövőben, elvileg egy Q&A keretein belül utalt erre többször is a Rockstar aktuálisan megkérdezett dolgozója. Hogy ebből menyi igaz, az erősen kérdéses, viszont abban talán mindnyájan egyetértünk, hogy egy Mexikó térkép bővítés abszolút benne van a levegőben a játék kiadása óta, ráadásul ez a DLC minden bizonnyal hozna annyi újdonságot meg tartalmat, ami pár órára vissza csábítana minket a virtuális vadnyugat online játszóterére.