Az már biztos, komám!
Hát, sajnos lassan kezdünk olyan világot élni, amiben már a videojátékok is legalább akkora közellenségnek számítanak, mint a kábítószerek. Sok olyan hibbant emberke van, aki a világ összes gondját-baját a játékokra keni. Például most is itt volt pár napja ez a Madden NFL bajnokságon történt lövöldözés. Természetesen a sok idióta azt a következtetést vonta le, hogy ez csak és kizárólag a videojátékok agresszivitása miatt történt meg... abba persze bele sem gondolnak, hogy amerikai foci játékon kívül és létezik, és ott is sokszor előfordulnak galibák, mert az is erőszakos sport, a nézőtéren lehetnek nézeteltérések, satöbbi. Szóval szerintem ha marad ez a tendencia, hamarosan a videojátékokat is már csak dílerektől szerezhetjük be, illegálisan.
Én már lassacskán 15 éve vagyok gamer, de ezalatt a 15 év alatt egy-két játék kivételével egyet sem maxoltam ki soha - most konkrétan nem is ugrik be, hogy az idei God Of War-on kívül van-e még olyan játék, amit kimaxoltam - , szóval szerintem megnyugodhatsz, attól mert nem maxolsz ki játékokat, még bőven magadénak tudhatod a rajongó titulust.
Én legalábbis jómagamat rajongónak tartom annak ellenére, hogy a rengeteg játék közül tényleg csak nagyon keveset maxoltam ki.
Tökéletesen osztom az achievementekről meg trófeákról szóló nézeted, én is soknak tartom picit, hogy néhányan annyira verik a fa... vagyis a nyálukat erre az előző konzolgeneráció által behozott trendre. Persze megértem, hogy jópofa, meg minden, de a megszerzett trófeákkal/feloldott achikkal nem mész semmire - eltekintve persze a haverokkal tartott online virtuális farokméregetéstől.
Szóval abszolút egyetértek, hozzád hasonlóan sosem érdekeltem az achik/trófeák, és sosem a 100%-ért meg az összes trófea feloldásáért játszottam/játszom, hanem az élményért, a hangulatért.
Szerencsére én ma már kezembe vehettem és ki is próbálhattam a vadiúj pókember játékot, és bár nem volt sok időm vele játszani, ez alapján a nagyjából másfél óra alapján kijelenthetem, hogy a Sony és a PS4 ismét egy kihagyhatatlan játékot rakott le az asztalra. A grafika kiváló, az egész játék és az átvezetővideók mozifilm minősegűek, pazar a harcrendszer, a szinkronhangok, a hálón való közlekedés pedig valami olyan látványos és akkora szabadságérzetet ad, hogy arra kevés a példa. Szóval csak annyit tudok mondani, hogy megéri megvenni.
Én világéletemben fifás voltam, nem szerettem soha a pes-t, bár ahány ember, annyiféle ízlés és pofon létezik, ahogy mondani szokás. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy én nem szoktam évről évre megvenni az új epizódot, már 2014 karácsonya óta a 15-tel tolom, de nekem bőven elég az is a focis élményhez.
Köszi szépen, már most nagyon jól szórakoztam a Pókemberrel, pedig még elég keveset toltam.
Igen, a Red Dead sorozat a vadnyugati játékok királya, jöhet itt Call of Juarez meg ehhez hasonló próbálkozások, a Rockstar uralmát egyáltalán nem veszélyeztetik ebben a műfajban.
Hát, a trailer sajnos várat magára, de reméljük, hamarosan megérkezik.