hát persze, aki kivitte 100%-ra, azoknak nagy része videó alapján csinálta meg. Ez olyan mint GTA-ban pl a galambok. Nincs olyan ember aki magától rájött volna mint a 200-nak a hollétére.
A részegség is hasonló. Ha nem tudnám, hogy ez R* termék, tuti ezt mondanám rá, mert kiköpött olyan..
Amúgy nagyon könnyű a 100%. Én az alapot meg a DLC-t is kivittem 100%-ra. Meg megszereztem az összes trófeát, kivéve a multisokat. Amúgy az a jó, hogy itt nem olyan egyhangúak a mellékküldetések, mint a GTA IV-ben meg a jutalmazás is sokkal jobb. Egyedül a virággyűjtős kihívás volt unalmas meg hosszú.
Nekem az alapjáték Xbox-on volt meg, és ott nem tudtam kivinni 100%-ra, mert elromlott, és csak PS3-mon a Zombis részét vettem meg, de lehetséges, hogy megveszem az alapjátékot PS3-ra.
Nekem sajnos még nincs meg, de tervezem a megvételét. Nagyon jó játéknak tűnik. Valószínű még év vége előtt meglesz. A végét sajnos már jó ideje tudtam, de ez nem lepett meg a fordulatos Rockstargames fejlesztése miatt. Másoknak, hogy legyenek meglepetések, azért támogatom ezt a spoiler dolgot.
Na végre nyílt a Red Dead Redemptionről is egy kis topic.Amúgy baromi jó játék,a grafikája kitűnő,a sztorija fordulatos,akciódús,élethű és a végén kicsit megdöbbentő(jó értelemben).Nekem kellemes kikapcsolódás volt,ráadásul vannak benne érdekesebb minijátékok,mint a GTAIVben voltak,szóval mindenkinek csak ajánlani tudom.
+emlékszem,volt arról szó,hogy az oldal főnökei készítenek erről is egy ismertetőt infókkal(legalábbis bővítik a szegény kis infókat)csak ők PC-sek,és ezért nem tudják,de lesz majd szerkesztőfelvétel,hogy megoldódjon ez a probléma (nem csesztetésből írtam ezt,csak olyan rossz nézni (számomra)hogy a Max Payne 3ról van egy csomó oldal,a RDR-ről(ami szerintem milliószor jobb játék)arról meg szinte semmi.
Valaki le tudja írni, hogy milyen ruhák vannak a játékban, és hogy hogyan lehet megszerezni őket? Előre is köszönöm. Csak az alapjáték ruhái érdekelnek, a többi DLC nem...
1, Találd meg Sidewinder Gulch-ot
2, Teljesítsd a Nightwatch job-ot Chuparosa-ban
3, Üsd ki mindegyik játékost Liar's Dice játékban Casa Madrugada-ban
4, Kapj el élve egy bűnözőt Escalera-ban Chuparosa-ban vagy El Presidio-ban
5, Védd meg a Mexikói lakosokat a banditáktól!
6, Vásárolj a general store-ban Chuparosa-ban
US Marshal Uniform: Akkor kapod meg, ha 24 játékbeli órán belül teljesíted az amerikai Gang Hideout-okat!
1, Találd meg Sepulcro-t
2, Teljesítsd a "Poppycock" nevű mellék küldetést
3, Teljesítsd a Horsebreaking job-ot Chuparosa-ban
4, Teljesítsd a "Love is the Opiate" nevű mellék küldetést
5, Nyerd meg a Five Finger Fillet nevű játékot Torquemada-ban
6, Csináltasd meg a ruhát Escalera-ban
Az "And The Truth Will Set You Free" nevű küldetést után ez lesz az alap ruházatod és nem tudod lecserélni, míg be ne fejezted a "The Last Enemy That Shall Be Destroyed" nevű missziót.
1, Találd meg Aurora Basin-t
2, Nyerj Arm Wrestling játékban a Pacific Union Railroad Camp-be
3, Üsd ki mindegyik játékost póker játékban Blackwaterben
4, Teljesítsd a "Lights, Camera, Action" nevű mellék küldetést
5, Csináld meg a Nightwatch job-ot Blackwater-ben
6, Csináltasd meg a szabóval Blackwater-ben
Ezek nem kellenek a 100%-hoz:
Bureau Uniform: Akkor kapod meg, ha eléred a 75%-os statisztikát
Az öcskös éppen tolja a RDR-t, és az lenne a kérdése, hogy a párbajok végtelenek-e? Ugyanis minden kihívónak van neve. Illetve ugyanez a kérdés vonatkozik a körözött személyekre.
bodom26 írta:Az öcskös éppen tolja a RDR-t, és az lenne a kérdése, hogy a párbajok végtelenek-e? Ugyanis minden kihívónak van neve. Illetve ugyanez a kérdés vonatkozik a körözött személyekre.
Bűnözőket a végtelenségig foghatsz el, ha jól tudom. Arra a párbajra gondolsz, amikor valamelyik faluban le intenek egy párbajra? Mert azok is ott lesznek, hiába ölöd meg őket.