Hozzászólás
Szerző: Kiscserko » 2012. 09. 24. 15:48
Szerintem lehetne nyitni egy ilyen fórumot az egyéb Rockstaros játékokhoz, mert szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki azokért is rajong. Azon belül meg külön topicokat a L.A. Noire-nak, a Red Dead Redemptionnak, a Midnight Clubbnak, a Bullynak, a Manhuntnak, és egyet a nem is olyan régi Max Payne 3-nak, amiről szerintem még sok mindent kitárgyalnánk, hiszen jönnek még a DLC-k, a marketing, és remélhetőleg néhány új patch. Ez talán jó ötlet lenne. Például, ha én most mondjuk szeretnék értekezni a legújabb, nem túl jó javításról az MP3-ban, vagy meg akarom kérdezni, ki hogyan próbálja kitalálni az emberek arcáról azt, hogy hazudnak-e az L.A. Noire-ban, vagy mások benyomásaira lennék kíváncsi a RDR 2 állataival kapcsolatban, akkor fogalmam sincs, ezt hol tegyem. Tudom, van valami egyéb játékok fórum az OFF-ban, de ott nem lehet rendesen, így a többitől elkülönítve. Mondok is egy példát, miért is lenne az zavaros:
1: Mi a benyomásotok a vadászatról az RDR 2-ben?
2: Láttátok már az új AC 3 videókat? Nagyon jók!
3: Jók az állatok. Játszott már valaki a legújabb SSX-el?
4: A Max Payneben mostanában nem működik jól a sniper. Nem tudna valaki segíteni?
5: Az AC 3-at nagyon várom, tényleg jók a videók!
2: Tényleg nem jó a sniper, ez fura...
5: Én nagyon szerettem vadászni a játékban!
3: De most komolyan, valaki az SSX-el?
1: Az új Call Of Duty megint gáz lesz, nem?
4: Igazából a medvékkel jól megküzdöttem.
...
Szóval el tudjátok képzelni, micsoda zűrzavar lenne, ha valóban feldobnak 1-2 érdekes témát egy Rockstarjátékról, míg a másik valamit mond egy ide teljesen nem ide illő játékról. Így sokkal átláthatóbb lenne az egész, nem Rockstar egyik csapat, Rockstar másik csapat szétosztva. Szerintem a fórumozók is picit felélénkülnének, ha lenne egy ilyen hely, ahol a mindig jó Rockstar játékait beszélhetnénk ki részletesen, így más részeket nem offolva ezzel. Bocs a hosszú fejtegetésért, a lényeg az elején van.