Nekem az a véleményem, hogy nem kéne bolygatni a rangokat. Néhány új nem lenne rossz, de a meglévők átkeresztelése szerintem nem jó ötlet. Ha állandóan cserélgetnénk, elveszne belőlük a potenciál. Akkor nem lenne dicső múltja és jelene egy egy rendfokozatnak.
Legfeljebb még hármat tennék be a többi, meglévő közé.
Például: 1000 -1750 és 1750 -3000 közé egyet egyet. Meg esetleg egy új 6000-es ranghoz még egy név.
Évek? Akkor évek. Vagy te rövidtávra tervezel? Egyépként mivel motorozom, egy motoros fórumon is regisztrálva vagyok, és van ott nem egy ember aki 5000 felett jár. Egyiknek pedig, több hsz.-a van, mint itt, az egész fórumon, és csak 3 éve van ott. (10000<)
A nem kell átírni a rangokat, azt nem neked írtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodom26 2012. 11. 17. 14:02-kor.
Évek múlva kötve hiszem, hogy még itt leszek, de ki tudja. Aki eléri majd a 6000. hsz-t, annak majd csak gratulálni fogok. Gondolok majd "rá".
Elsősorban az az alatti hsz-eknek való rangokat tartanám jó ötletnek kibővíteni.
Az viszont bizonyos ,hogy a motros fórum régen indult, és valószínűleg jóval látogatottabb is. Szóval ne csodálom, hogy ott sok olyan "veterán" tag van már.
Az utóbbi 6 évben ez már a 3. fórumunk, tehát igazság szerint már lennének olyanok akik min. 2-3ezer hozzászólásnál járnának. Hát még hány hozzászólás lenne összesen...
CBool: Kár, hogyha új fórum indul, akkor nullázódik minden. Nem a rangok érdekelnek, hanem a hozzászólásaim. Remélem, hogy ez a jó kis oldal már végleges.
Az miért van hogy nekem előbb csomó témát, ami már olvasott volt... berakott olvasatlanba ? Javarészt offos témák voltak, de pl olyan is volt, ahova én írtam az utolsó hozzászólást. Pedig már kezdtem örülni, hogy 16 értesítő van..
Az "Egyéb" fórumon belül létrehoztam két új főbb topikot:RockstarPlace és az Egyéb játékokat. Ide átkerültek az Off topikból a hozzájuk tartozó témák, ezért írja, hogy lettek új hozzászólások.