Reméljük a nem is olyan távoli jövőben igen, sok más új dolog mellettToni Cipriani írta:Az se ma volt.
Ahogy észrevettem, az oldal elég egyértelműen kiterjedt az egész Rockstar Games-re, ennek következményeként várhatóak lesznek Max Payne 3, RDR fórumok, vagy megmarad az egész a hírközlés szintjén?
Simán meg lehet oldani, hogy mindenki azt lássa ami érdekli. Egész egyszerűen, GTA, Max Payne, RD* külön szekciót kap. Vaaagy, a GTA Place programozórészlege kidolgoz egy intelligens algoritmust, mely elemzi az oldalon végzett tevékenységet, ezáltal eldönti, hogy téged mi érdekel.totyak írta:Én jobb szeretném, ha az oldal főleg a GTA-ra koncentrálna, hiszen arra is lett kitalálva. Említés szintjén oké, hogy más Rockstar játékról is szó van, de szerintem maradni kéne így ahogy vagyunk. Persze tudom, kb. 3-4 évente jön GTA, tehát gyakori az uborkaszezon, de ez van.
Szerintem is! Like-olják a Facebookot a Bingben, ezáltal felborítva a tér időgeometriai szerkezetét, mely által a jelenleg ismert világ nyomokban sem fog megmaradni és mind odaveszünk, vagy csak tartalmasabbá teszik az oldalt. Mellesleg a GTA Place mindig ilyen titokzatos hely volt. :)totyak írta:Úgy érzem itt valami mély és sötét titok lappang :D