![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
CBool írta:Engem az érdekelne, hogy szerintetek most így letisztultabb, átláthatóbb-e a fórum? Vagy a régi jobban tetszett, mert tele volt felesleges információval?
Mégis miért volt átláthatóbb, amikor tele volt felesleges információval? Nagyobb figyelmet kapott akár az aláírás, akár az avatar mint maga a lényeg: a hozzászólás. Most ezt fordítottuk meg.Cube Head írta:Nekem jobban tetszett az előző, nekem valahogy az volt átláthatóbb. De ez csak magán vélemény
Elvileg javítottam, ha érkezik újabb hozzászólás, kiderül, hogy sikerült-emátéka írta: Szerk: Apró megjegyzés: Az utolsó hsz gomb nem az új hsz-hoz, hanem csak az aktuális oldal tetejére visz.
Rockstar69 írta:Nem tudom kitalálta ki ezeket a rangokat, de nagyon megtisztelő mind. Főleg a patkány, besúgó vagy C.J Zoknija. Ennyi erővel az is lehetne, hogy Szaros ge*i vagy Bélsár, ezek is hasonlóan megtisztelőek!
Még hogy nincs humor érzékem? Pff...nem ismersz még engem! Amúgy igazából csak a patkánnyal volt bajom.Luszie írta:Rockstar69 írta:Nem tudom kitalálta ki ezeket a rangokat, de nagyon megtisztelő mind. Főleg a patkány, besúgó vagy C.J Zoknija. Ennyi erővel az is lehetne, hogy Szaros ge*i vagy Bélsár, ezek is hasonlóan megtisztelőek!
Látom humorérzéked az 0.Jobbak, mint a többi fórumon használatos átlagos rangok....szerintem.
Lehet, hogy a patkány épp nem a legmesztisztelőbb..Amúgy téged komolyan megsértene ez?! 1 percig is belegondoltál abba, hogy te a fórum rang szerint "patkány" vagy? Erre nem mondok semmit inkább.. ezen fennakadni nagy értelmetlenség.. de Gondolom át lett írva..