Hozzászólás
Szerző: Kiscserko » 2012. 11. 28. 15:22
Igen, a minitérképen még láttam, sőt, igazából egy bokor elé állítottam mindíg sorcsapdát (persze nyúlkereszteződésben), aztán bebújtam a bokorba, és tök jól nézett ki, ahogy belefutottak a rájuk csukódó csapdába (nem vagyok beteg, de tényleg jól nézett ki). Olyan közel raktam őket, amettől engedte, hogy lerakjak.
A kardokat is csinálni kell, a ládákban találsz hozzá receptet, majd a speciális tárgyaknál megcsinálod. Ott van, ahol a dupla pisztoly is. Igazából nem igazán éri meg, picit olcsóbb az előállítás, de ha van elég pénzed, semmivel sem jobb egy normál kardnál.
És még egy tipp, hogy hogy tehetsz szert RENGETEG PÉNZRE= Vadássz medét, majd foglald el az összes NY-i erődöt, hogy kisebb legyen az adó, majd járd végig a NY-i boltokat, és ezután a speciális tárgyaknál csinálj sok konvojt, és sok konvojkapacitásnövelést. Ezután a medveprémet elég elszállítani NY-ban a legjobban fizető emberhez. A legjobb árak: ezerkétszáz valamennyi/medveprém; Kilencezer kilencszáz valamennyi/konvoj; 10%kockázat. Ez három konvojjal és 24 medveprémmel rengeteg font/22perc. Nagyon megéri.