Rockstar69 írta:totyak írta:Nem értek az Xbox-hoz, sosem volt konzolom, de mi a manónak kell 4Gb-nál több hely? Mekkora mentésekkel dolgozik egy-egy játék, vagy mi foglal ott helyet? Nem az lenne a konzol lényege a PC-vel szemben, hogy berakom a lemezt és játszom? Itt meg berakom a lemezt, felszenvedem a 8GB-ot, aztán lemezt váltok és játszom. Mintha valami hasonló lenne PC-n is.
A sűrűn használt fájlokat fel kell telepíteni. És nem, ez nem olyan, mint PC-n, mert itt nem ír ki mindenféle hiba üzentet, hogy hiányzik valamilyen driver meg fut rendesen a játék
Nem ír ki hibaüzeneteket, csak simán elszáll piros, meg sárga leddel figyelmeztetés nélkül. És tényleg, fut rendesen a grafikailag butított játék. PC-n is fut rendesen, sokkal szebben, mint konzolon, még egy nem csúcskategóriás gépen is, csak ugye amikor a lustaság győzedelmeskedik és nem írják meg rendesen a játékot, csak azt kapjuk átírva, ami a szuper konzolokra jön, akkor vannak bajok.
De most persze megint lehetne indítani a vitát, hogy a PC-t 2-3 évente fejleszteni kell stb-stb. Erre én mondanám, hogy nekünk meg olcsóbbak a játékok. Erre valaki beírná, hogy úgysem vesszük meg, mert köcsög warezosok vagyunk. Erre én írnám, hogy konzolon is ugyanúgy megy a warez. Aztán kapnám a statisztikákat, hogy azért konzolon mégsem annyira, meg nem véletlenül késnek a PC játékok. És elérkeznénk oda, hogy én megosztanám azon gondolataimat, hogy a fejlesztők nem a warez miatt nem adják ki PC-re 0day a játékokat, hanem gazdasági megfontolásból, meg genyaságból.
Szóval szerintem ne vesszünk össze ezen.