Visali írta:Én anno a GTA IV-nél simán néztem videókat, amíg vártam a PC-re, és nem rontottam el vele a játékélményem.
Egyébként, ha már eddig vártatok a PC-re, szerintem nem érdemes feladni, inkább várjatok még. Megéri a gyorsabb text chat miatt, és az irányítás miatt is. Én például a GTA V miatt vettem PS3-at, azelőtt nem volt konzolom, és máig nem tudom megszokni az irányítást. Versenyeknél nincs is szerencsém azokkal szemben, akik már évek óta játszanak versenyzős játékokat kontrollerrel.
Tudom, hogy régi, de még élvezzétek ki a GTA IV-et, mert van pár dolog, amit nem fogtok viszontlátni.
Szóval Te is hozzájárultál a R* konzollobijához, és ahhoz, hogy csússzon a PC-megjelenés, mert úgyis megveszik konzolra az emberek!
))
Amúgy sokáig én is gondolkoztam a PS3-on, nyáron faterom mondta, hogy na azt nem, de ettől függetlenül is majdnem vettem egyet. Kiskorom óta PC-s vagyok, és az általad említett okok miatt is döntöttem végül a PC-mellett, kicsi, lányos kezeim vannak, nem feküdne úgy a kontrolleren, mint a billentyűzeten.
Ami meg a videókat illeti: az Online megjelenésére már ismertem a sztorit, a küldetések nagy részét, és bármikor kedvem támad megnézni egy videót a játékról. Nehéz várni, és félek, hogy nem fog semmi sem történni se április 29.-én, se a májusi konferencián.