A "January Sale" (tudjátok, a 60%-os) meddig fog tartani a Ps store-ban?
![meglepett :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
Fallout 4Gonzales írta:Nagy dilemma előtt állok.
Mortal Kombat X vs Last of us Remastered
Round 1, Fight!
Nem lehet, hogy az ea szerverek uzik? Mármint nem úgy hogy melegek, hanem hogy meglegszen vics evő k.Davekoma írta:Lassan 1 hónapja, hogy megvan a PS4, ez az 1 hónap bőven elég volt számomra, hogy megtudjam a Sony konzoljai nem nekem lettek kitalálva...
Szerverekpark: Ez alatt az 1 hónap alatt mindennap küzdök a szerverekkel, tudni illik FIFA és Need for Speed fan vagyok, mint 2 játékban nagy szerepe van az Online kapcsolatnak, tehát ha a kedves Sony mindennap kibaszik velem és nem enged belépni a saját profilomba akkor egyértelmű, hogy nem tudok játszani és nem, nem a netemmel van a baj.
Controller: Minden játékban nagy szerepet játszik a Controller kényelme, a gombok minősége és persze a Triggerek(L2/R2) keménysége, a Triggereket olyan könnyű lenyomni, hogy nem érzem azt, hogy én szabályoznám a sebességet egy autós játékban, Xbox-on ez teljesen el volt találva. A Stickek(L3/R3) se tökéletes, tanult a Sony a hibájából és végre süllyesztettek lettek a Stickek, de még mindig nem az igazi, igaz, hogy sülyesztett lett, de a közepén vagy egy kis kitüremkedés, ami nem igazán kényelmes, legalábbis számomra 5 év Xbox Controller használat után.
Másra igazából nincs panaszom, de én azon a véleményen vagyok, hogy végigjátszom a The Nathan Drake Collectiont, a Last of Ust és az Uncharted 4-et és, valamikor évvége felé váltok Xbox One-ra.