Játékaim.hu-n adják ennyiért digitálisan, profillal.
Játékaim.hu-n adják ennyiért digitálisan, profillal.
Az igen! Jó olcsón megszerezted! Hát nem lett volna baj, ha nekem is csak 8k-t kellett volna kicsengetni érte a boltban, sajnos azonban közel háromszor 8k volt.Arminho írta: ↑2018. 10. 30. 11:36Persze, megvan benne a rizikó, de ahogy Luszie mondta, ha sok jó értékelése van a személynek, akkor valószínűleg megbízható. És igen, a saját profiloddal is játszhatsz. Csak hát annyi, hogy digitális, nincs meg az érzés, hogy kezedbe fogod a lemezt, meg a tokot. Amúgy végül 8000-ért sikerült megszerezni, ráadásul a special edition-t, úgyhogy szerintem abszolút megérte.
Ezúttal? Nem csinálnak ők rossz játékokat, csak néha picit "átesnek a ló túloldalára" .
Persze, én is így értettem. Csak ugye a GTAV-re értettem elsősorban az "ezúttal" szót. Az sem lett rossz játék, én nagyon szerettem, de azért valljuk be, kicsit túlhypeolt volt, amiből a végén sok dolog nem valósult meg. Nyilván ez sem lett rossz, de azért az RDR2 eddig jobbnak tűnik - igaz, a GTA Online beindulásáig a GTAV-nél sem tűnt elhanyagoltnak/gyengébbnek a singleplayer. Mindenesetre nagyon bízom benne, hogy ha az RDR Online frissítésével valóban berakják a játékba Mexikót, mint ahogyan a pletykák állítják, akkor remélem, hogy nemcsak az Online-ba lesz berakva hanem a singleplayerbe is, pár mellékfeladattal meg felfedeznivalóval persze.
Csak egy bug segítségével, és a játéktér nincs kidolgozva, szarok a textúrák és nincsenek emberek se állatok, kb. semmi nincs ott pár épületen kívül, amelyeket egy az egyben emeltek át az első részből, csak nem dolgozták ki őket, mivel elvileg nem tartoznak a játékterülethez, és csak buggal lehet eljutni oda. Szóval Mexikó egyelőre elérhetetlen. Reméljük, hogy a GTAV-ben lévő North Yanktonnal ellentétben ezt nem csak dísznek dolgozták ki félig meddig a fejlesztők, és egy frissítés formájában hamarosan elérhető lesz ismét a terület.
Bár kicsit másként, de azért az RDR2-nél is érzem ezt a hypeot. Azaz nem is hypenak, hanem elfogultságnak nevezném. A legtöbb nívós játékkritikai oldal max pontra értékelte -amit azért én igencsak túlzásnak érzek. Az emberek is eléggé el vannak tőle ájulva "évszázad legjobb játéka" címen. Nagyon elfogultak. Okkal? Nem tudhatom. Abban biztos vagyok, hogy a GTA V-nél sokkal jobb játék lett. Azt azért nem jelenteném ki, hogy a "játéktörténelem legjobbja". De ha megváltozna a véleményem, karácsonykor írok. Akkor már játszani is fogok vele. Jelenleg csak kritikákat, vicces összeállításokat, meg streameket láttam. Ennyiből nekem ez "csak" egy 9-es.dani.szentgali írta: ↑2018. 11. 03. 15:03Csak ugye a GTAV-re értettem elsősorban az "ezúttal" szót. Az sem lett rossz játék, én nagyon szerettem, de azért valljuk be, kicsit túlhypeolt volt, amiből a végén sok dolog nem valósult meg. Nyilván ez sem lett rossz, de azért az RDR2 eddig jobbnak tűnik - igaz, a GTA Online beindulásáig a GTAV-nél sem tűnt elhanyagoltnak/gyengébbnek a singleplayer.
Szerintem azt nem külön dolgozták ki, hanem mivel van egy kis átfedés a 2 játék területe között, egy az egyben felhasználták az előző játék térképét is.dani.szentgali írta: ↑2018. 11. 03. 15:03Persze, én is így értettem. Csak ugye a GTAV-re értettem elsősorban az "ezúttal" szót. Az sem lett rossz játék, én nagyon szerettem, de azért valljuk be, kicsit túlhypeolt volt, amiből a végén sok dolog nem valósult meg. Nyilván ez sem lett rossz, de azért az RDR2 eddig jobbnak tűnik - igaz, a GTA Online beindulásáig a GTAV-nél sem tűnt elhanyagoltnak/gyengébbnek a singleplayer. Mindenesetre nagyon bízom benne, hogy ha az RDR Online frissítésével valóban berakják a játékba Mexikót, mint ahogyan a pletykák állítják, akkor remélem, hogy nemcsak az Online-ba lesz berakva hanem a singleplayerbe is, pár mellékfeladattal meg felfedeznivalóval persze.