Én kitoltam meg a UN-t is, csak az baj, hogy utána nem lehet benne annyit mókázni, mint mondjuk egy GTA-ban.asd14asd írta:Valaki kitolta már 100%-ra a Red Dead Redemption-t?
Én kitoltam meg a UN-t is, csak az baj, hogy utána nem lehet benne annyit mókázni, mint mondjuk egy GTA-ban.asd14asd írta:Valaki kitolta már 100%-ra a Red Dead Redemption-t?
A Battlefront az nagyon ütött, az egyetlen játék, amiért még néha előveszem a Ps2-őt. (SanAndreas valamiért már iszonyúan szaggat) Sajnáltam is, hogy az elite squadron nem jött Ps-re, 100%, hogy megvettem volna. Nemsokára jön a SW:1313, de annak már nem sok köze van az eredeti Star Warshoz. Még a hangeffekteket is lecserélték benne...dani.szentgali írta:A Castlevaniát én is szeretem,meg a God Of Wart is .A régebbi bunyós játékokat jobban szeretem,mint az újakat,a régiek (Def Jam: Fight for New York/Vendetta)nagyon jó játékok voltak.Nekem még a régebbi játékok közül a Star Wars Battlefront sorozat is nagy kedvencem még ma is
szerintem abból annó a 2. rész lett a legjobb. Még PS1-n nyomattam vele... Nagyon tetszett, aztán játszottam a 3-4-5-el is. Azt hiszem az 5-el játszottam utoljára, áh dehogyis..4-el, de az is elég karaj volt.Mr.Vercetti írta:hát,én néha előveszem a GT 4-et