Bocs, hogy megkérdeztem!!!Cube Head írta:Szerintem ezt igazán nem itt kell megbeszélni.
Ez nem új dolog. Igazából bármikor meg lehet csinálni, bár én mindig úgy csináltam, hogy RPG-vel vagy gránáttal kilőttem a pénzszállítót és úgy szedtem össze a zsét. Egyébként a Google-ben ha utánanézel, ott vannak térképek is, hogy hol fordulnak elő leggyakrabban a játékban pénzszállító autók, ha jól emlékszem, Bohan alsó részén van a legtöbb és ott tűnnek fel legtöbbször ilyen kocsik, aztán van még Alderneyben és Broker/Dukes-ban is, Algonquinban még nem találtam egyet sem és a térképek sem jeleznek pénzszállítókat abban a városrészben.Cube Head írta:Elég érdekes dolgot találtam. Mentem egy Securicarral, majd elkezdett égni. Az utolsó pillanatban kiugrottam, és amikor felrobbant, megszámlálhatatlan pénzköteg volt a robbanás helyén. Veletek előfordult már? Az oldalon nem láttam hogy ki van írva, ezért gondoltam, megkérdezem a fórumon.
Én is tudom igazolni! Tegnap kíváncsiságból én is megkerestem Alderneyben ezt a kocsiszalont, bár mivel rég játszottam a játékkal, egy ideig nem találtam meg. Végül bevánszorogtam a helyi internetkávézóba és ott le volt írva az utcák neve, aminek a sarkán van a szalon, így megtaláltam. De a lényeg, hogy valóban ott voltak az ötezresek a kocsik alatt, bár miután felszedtem, szúrópróbaszerűen elmentem onnan és néhány játékbeli nap után visszamentem és akkor már kajak nem volt ott egy köteg sem.Kisprobegt írta:Cube Head nem érdemesebb mert ha jól tudom 5000 kapsz ha felszeded a lét. De még jobb pénzszerzési lehetőség. Alderneyben van egy Auto Erotical szalon. Ott a kocsik alatt ötezres kötegek szoktak lenni. Csak felkel szedni őket. Csak mivel Alderneyben van nem lehet még a játék elején pénzt szerezni belöle.