Hessa írta:1. Szerintem De Silva lesz. Ami egy igazán megjegyezhető név szerintem. Bár ami engem illet, egy Nico kaliberű főhős után nem lenne kedvem egy begyöpösödött olasz hátát bámulni.
2. Volt már sokféle karakter a játék folyamán: olasz maffiózó, háborús hős, szegény gettó srác, néma gyilkos, minden csak női főhős nem. Nem fura? Mit gondolnátok egy női karakterről?
Ne hurrogjatok, csak véleményeket kérek!
3. Az abszolút poén az lenne szerintem, ha maga Nico térne vissza, de nem csak mint mellékszereplő!
Ehhez mit szólnátok?
1. Szerintem is ő lesz.
2. Hibrid ötlet. Mivel a játékosok túlnyomó része hímnemű, így érthető, hogy a férfi főhőst jobban tolerálnák. Én is jobban örülnék neki, pedig lány vagyok. Az jobban illik a GTA-hoz. Bár mondjuk egyszer egy kisebb lélegzetvételű DLC-ben meglesnék egy lány főhőst, de csak ott! Egyébként maradjon csak férfi.. Bőven jó az.
3. Mivel az egy külön érába tartozott, így Niko visszatérését abszurd dolognak tartom. Szerettem vele játszani, de nem fog visszatérni. Legyen új! És, hát új is lesz szerencsére. Niko problémáit a IV-ben megoldottuk, mostmár kell egy új konfliktusforrás, egy új szereplővel. Nekem ez a véleményem.
PS: Nem zárták le az előző érát? Úgy olvastam. Számomra idegen dolog lenne Niko-t viszontlátni. Szerintem nem is fogjuk. Viszont 1-2 a IV-ben feltűnő egyed valószínűleg feltűnik majd, mint pl. a csöves, aki megtalálta a gyémántokat, ill. Packe.