Tegnap sajnos nem tudtam játszani a többiekkel, mert a tesóim nézték a TV-t, viszont este 10-kor bekapcsoltam a PS-t, és gyorsan megcsináltam a Daily Objectiveseket. Eddig megcsináltam három napot. 28-ig kell megcsinálni, mert akkor sok lóvét fogok kapni. Ezt követően egy gyerek küldött nekem invitet a Fleeca Jobra. Elfogadtam. Most kivételesen nem én voltam a fúró, hanem nekem kellett figyelni a túszokat, utána pedig elmenekültünk. Végül megkaptam azt a trófeát, hogy nem szereztem semmiféle sérülést a rablás alatt és pénzt is kaptam.
Most van 160000 dollárom. Ha a napokban megcsinálom a Humane Raidet, akkor több pénzem lesz. Szerintetek mire költsem majd a pénzemet? Új autókra, tuningra vagy fegyverfejlesztésekre, esetleg gyűjtsek tovább? Fegyverfejlesztésekből már csak a színezékek maradtak.
Ui: Ma reggel újra megpróbáltam egyedi rendszámtáblát csinálni. Hál' Istennek most működött!
Mivel újrakezdtem a GTA V-öt harmadszorra, újra be kellett jelentkeznem az SC-mre, és a rendszer felajánlotta, hogy csináljak egy rendszámtáblát. ROBERT98 felirattal készítettem egyet, és most fogom feltenni a járgányaimra. A kérdésem viszont az lenne, hogy ezeket az egyedi rendszámtáblákat a sztoriban is tudom-e használni, vagy csak az Online-ban?