Luszie írta: ↑2020. 11. 15. 17:39
Komolyan másfél éves hsz-ekre válaszolsz? Nem vagy semmi.
Játszotok még egyáltalán mostanában, egyébként? Mert ugye most, hogy nem vagyok PS-en, nem szoktam látni, de azt gondolom, hogy nem.. és sajnos a R* nem is adott okot arra, hogy visszamenjetek/visszamenjünk.
Most láttam csak a posztot, néha előfordulnak nálam ilyesfajta fáziskésések. De jobb később, mint soha, nem igaz?
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Amúgy valszeg régebben is láttam, csak agyilag nem voltam ott és nem válaszoltam rá akkor, amikor aktuális volt, így utólag pótoltam.
A válasz a kérdésedre: nem. Egyikőnk sem tolja már hónapok óta. Szóval ja, jól gondoltad, és valóban nem ad okot arra a Rockstar, hogy a játékosok foglalkozzanak a játékkal - sajnos. Egyébként több portál is lehozta még pár hete, hogy állítólag már a köménymag többi része is otthagyta a játékot, elvileg szinte üresek a szerverek, senki nem játszik a játékkal. Bár amilyen ütemben frissítik, nem is csoda. A nyári természetbúvár szereppel azért próbálkoztak, de a többi szereppel ellentétben az nem volt túl tartalmas és szórakoztató, egyszerűen unalmas volt. Így pedig egyelőre offos a játék a legnagyobb rajongóknak is.
Egyébként bár erősen kacsának tűnhet a hír, merthogy ti sem közöltétek a hírt, de Danchos-szal az elmúlt napokban arról olvastunk pár helyen, hogy elvileg a következő DLC egy Mexikó pálya lesz majd a jövőben, elvileg egy Q&A keretein belül utalt erre többször is a Rockstar aktuálisan megkérdezett dolgozója. Hogy ebből menyi igaz, az erősen kérdéses, viszont abban talán mindnyájan egyetértünk, hogy egy Mexikó térkép bővítés abszolút benne van a levegőben a játék kiadása óta, ráadásul ez a DLC minden bizonnyal hozna annyi újdonságot meg tartalmat, ami pár órára vissza csábítana minket a virtuális vadnyugat online játszóterére.