Neked az béna fordulat volt? Én elámultam teljesen. Bár meg kell hagyni, rá azért nem számít senki, mert a játék konkrétan átver. Amikor Manfred-et megöli a gyilkos, akkor ugye Shelby-t irányítjuk, és mi nem öljük meg. Tehát e szempontból valóban béna, de az összes többi részlet okosan összefügg. Egyébként a többi részével én is egyetértek. A szinkron nem a legjobb, bár azért akadnak zseniálisan eljátszott jelenetek.. Illetve, a karakterek is eléggé unalmasak. Leginkább azok a karakterek érdekesek, akik a story során szembekerülnek a 4 karakterrel, de azok is csak mértékkel.
Én az ujjlevágós jelenetet lenémítottam. xD Nem bírom ezeket hallgatni. Mikor már vagy 20 másodperce jajjgatott, akkor vettem vissza a hangerőt, de még akkor is óbégatott szegény. Komoly lehetett a fájdalom.
Én most kb. a játék felénél tartok. Mad Jack után kell nyomozni Jayden-nel, illetve nemsokára jön a 4. próba.
A Beyond-ot is újrakezdtem. Jobb, mint amire emlékeztem. El is felejtettem, hogay szegényt mennyire kinézik az entitása miatt. PS4-en már kronologikus sorrendben is lehet tolni a fejezeteket. Engem ez meglepett, nem tudtam. Továbbra is az eredetit ajánlom, az sokkal drámaibb, hatásosabb. (Persze, kicsit kuszább is, mert a sztorit a fejedben neked kell összerakni, de nagyjából 3 idősík van, amik között 3-5 év telik el, tehát azért nem nehéz rekonstruálni a történteket.)
Most, hogy mondod, tényleg mindig visszatérő szerep a detektív. Valahogy ez engem nem zavart. Talán azért, mert jellemben nagyon különbözőek ezek az emberek, én személy szerint Connor-t bírtam a legjobban, de Jodie is jó arc volt. Jayden illetve Scott annyira nem fogott meg. Bár azért Scott-ról kiderül, hogy érdekesebb, mint amennyire elsőnek tűnt róla.