Cseszneki írta:Ha a végén a négerrel meglehetne ölni a drogos parasztot és a az öreget, akkor már javulna a véleményem a Vről
Nagyon negatív vagy. Minden kommented arról szól hogy szar lett az V. Igen, nem egy főszereplővel kell majd menni.. ez így van. Ezen nem tudunk már változtatni, de hát még ki sem jött a játék! Attól, hogy tudsz róluk néhány sort, igazából túl sok mindent még nem lehet tudni a főhősökről. Így szerintem alapozatlan is ezt mondani. Talán most még nem tetszik, de MÉG megtetszhet! Azért ennyire kihangsúlyozni hogy nem tetszik.. Amúgy szerintem sokaknak nem tetszik ez a főszereplős megoldás.
Kiscserko írta:Képzeljétek el, milyen lenne, ha a végére kiderülne, hogy Michael és Franklin megromlanak a várostól, a Trevor meg megjavulna, és a történet legvégén mindenki azzal a szó szerinti drogossal tudna legjobban azonosulni
Nem akarom elképzelni, mert vele nem akarok majd azonosulni, de majd meglátjuk milyen érdekes fordulatokat hoz majd a játék. Én azt sem tudom egyelőre elképzelni hogy az milyen lesz mikor majd a "főellenséget" kell majd irányítani. Kicsit paradoxon ez számomra, hogy most akkor én a saját magam "főellensége" vagyok vagy mi?
Ha erről írnak valamit arról még most utánanézek, kiváncsi vagyok. Egyelőre ami eddig lejött az ezt sugározza nekem.