Meg elgondolkodtató, hogy a Game Informer borítójára érkezett 283 komment, míg a GTA V Trailer 1-hez csak 172, és még nem beszéltem arról, hogy magához a cikkhez 426 hozzászólás született.

Sohasem lehet tudni. A Ubisoft se adta ki eddig a játékait magyarul és az AC3 mégis lefordítva jött ki, mert a PlayOn forgalmazó megegyezett velük és így megtudták csinálni magyarra. Szerintem ők ezután a GTAnál is megpróbálják, majd eztLuszie írta:És magyarosítás biztos nem érkezik, hiszen a R* nem gondol a mi kis piciny országunkra. Max a kedves fanok, akik készítenek magyarosítást hozzá, de azokban tényleg sok hiba van. Meg nekem néhány nem is tetszik. Pl. a GTA III-ban vannak olyan fordítások, hogy (ezt most én találom ki, de kb ehhez hasonlók) "vonszold már be a picsádat az autóba!" És hasonlók. Értem én, hogy ez a GTA, de én mégse egy bűnöző vagyok, hanem egy játékos. Aztán ezt kell olvasnom? Vannak elég igénytelen fordítások, de ha nem tudsz angolul, akkor még ez is jobb, mint ha nem értenél belőle semmit.