Aha, értem. Hát... bármi is okozza azt, hogy egy játékot nehéz vagy épp időigényes platinázni, nekem többnyire épp elég indok arra, hogy ne menjek rá mindenáron a platinára. Én nem vagyok túlzottan maximalista a videojátékok és egyéb hobbik terén, inkább az örömre, élvezetre, kikapcsolódásra szoktam ráhajtani, ha már a videojáték egy kikapcsolódási/szabadidős tevékenység, aminek pont az a lényege, hogy ne nehéz legyen, hanem inkább lazító és kikapcsolódást biztosítson. Persze lehet, hogy másoknak meg épp ugyanezt nyújtja a nehéz/időigényes trófeák összeszedése és a játékok platinázása, szóval ez relatív, csak a saját nézőpontomat írtam le, nyilván vannak már nézőpontok is.
Rákanyarodva kicsit az eredeti fórumtémára, vagyis az RDR2-re: tegnap este egy jó nagy adag mákos guba után leültem kicsit a játék elé, ugyanis találam egy YouTube csatornát, ahol érdekes titkokat és összefüggéseket mutat be a csatorna szerkesztője. Frappáns módon Strange Man a csatorna neve (ugye ő eredetileg az első részből ismert cilinderes-öltönyös forma, aki többek között előre vetíti John halálát, és a mádosik részben is van rá több utalás is, stb.), és nagyon sok érdekességre hívja fel a figyelmet, amire még sok mellékküldetés mellett sem vezet oda a játék. Szerintem nagyon érdekes és én szuperül elvoltam vele. Ha szeretitek az apró kis titkokat, rejtélyeket, akkor mindenképp a figyelmetekbe ajánlom a csatornát, mert tényleg érdekes dolgok vannak benne.
https://www.youtube.com/channel/UCmQyHj ... gj1WrXWZYg
A másik dolog, pontosabban észrevételem már kevésbé pozitív sajnos, ugyanis azt vettem észre, hogy valószínűleg az Online frissítések miatt már a sztori módban is vannak bugok. Tegnap például azt vettem észre, ami korábban egyértelműen nem volt, hogy a lelőtt állatok csak addi maradnak a helyükön, amíg benne vannak a kamerában, ahogy elfordítom és pár lépéssel arrébb megyek, eltűnnek, majd pár másodperc elteltével hirtelen odateleportálnak, kicsit mintha még esnének is... azért ez elég ciki, illúziórombóló is számomra. Szinte biztos, hogy az egyik Online-ra kiadott frissítés keze van a dologban, csak azt nem értem hogy a faszba sikerült egy Online-ra kihegyezett frissítéssel a sztori módot is bugossá tenni...