Én ezt a haveros dolgot egyszerűen megoldottam, mert ha az egyik a történet során meghalhatott, az bizony meg is halt
Így aztán egyedül maradtam
Amúgy egyedül
Romant sajnáltam, de nagyon. A Dwayne amúgy se volt bejövős. Nem tudom miért szeretnék sokan viszontlátni Packiet, nem volt személyisége, és unalmas volt. Szerintem a legálmosítóbb karakter az egész Iv-ben. Bezzeg Brucie
Nem örülök, hogy újra lesz olyan, mikor választhatsz a történet folyásán, mert nem mondja meg fair-en, hogy mikor mi miatt mit kapsz, így egyfolytában rosszul döntöttem. Az egész játéktörténet így hatalmas tragédia volt.
Végére no Playboy X háza, aki fel se hívott, hogy kösz, hogy nem öltél meg. No Dwayne, mint választható barát. No Francis képesség, akivel lerázhatnám a zsarukat, az a másik meg csak mérges volt rám. A végén meg meg akartam kímélni a szánalmas Dimitrij életét, így belementem az üzletbe, ahol átb*szott, szétlőttek, majd megölték a kedvenc szereplőmet A lényeg az, hogy remélem olyan választások lesznek, hogy mondjuk a végén 10 vagy 20 dollárt kapsz, vagy mind a kettő hasonló kaliberű nyeremény lehessen, hogy ne folyton csak a rosszat kapom.
A 25 óra történet egyértelműen összesen van, gondolj bele, milyen lenne 75 óra!!! Az nagyon durva, szóval ezt a fejenkéntit elfelejthetjük. És ne sírjon senki, hogy fejenként "csak" 8-10 órát kapunk történetileg, mert a sokak által rajongott játék, az AC is részenként 5-8 óra, a legújabb 12. Ezt meg egy ekkora területű játéknál kapjuk, ennyi plusz lehetőséggel, plusz nem 8-10-et, hanem 25-öt, ajánlva, így normálan még több lesz!!! És az még nem is mondtam, hogy a Rockstar minden átlag feletti játéknál is ütősebb történettel jön mindig!