Tök random kaptam meg a "Rolled over" Archivenmentet.Gondoltam "hintázok" kicsit, és repültem egyet.Egy ház tetejére estem, majd onnan legurultam.És megkaptam
Hi all. Csak egy kérdés. Tervezem hogy megveszem a IV-et és kiváncsi lennék hogy lehet multiban másik játékossal minijátékot játszani: pl.: Billiárd. Válaszért THX:
Ma megcsináltam a GTA IV-et 100%-ra. Elég lehangoló a jutalmazási rendszer. Lelövök 200 galambot (ezzel ******* egész nap) és ad egy Anihilátor-t ami vagy ott van a MeTv tetején vagy nem. Hát nagyszerű....tényleg, nagyon jó. Amit még nagyon szeretek, hogy néha-néha eltűnik csakúgy a házam elé elmentett autó. Mindegy amúgy ez a kedvenc GTA-m. Tényleg nagyon szeretem, de a jutalmazási rendszer nagyon ratyi. Remélem a következő GTA V-ben nem lesz ilyen trágya jutalmazás, bár ahogy láttam a TBOGT-ban már nem ilyen rossz a helyzet. Gondolom a fejlesztők is érzékelték, hogy ezt nagyon el****** a GTA IV-ben.Amúgy mindent összevetve tényleg nagyon szeretem ezt a játékot (ez a kedvencem) csak a jutalmazást jobban megoldhatták volna.
Ja és köszönöm a segítséget a GTAPlace-nek. Nélkülük/nélkületek nem sikerült volna. Köszönöm!
Ha már a 100% végigjátszásnál tartunk, valaki leírná pontosan milyen dolgokat kapunk, ha végigvittük a játékokat?
Én is végigtoltam mindhármat, de semmi különösre nem figyeltem fel.