Rockstar69 esküszöm hiányoztál (ne értsd félre de tényleg) már vártam hogy reagálod le mivel réges régen a kezdetek kezdetén így fogadtál engem isRockstar69 írta:Minden héten jön valami hülye, és leírja, hogy az egyik játékos oldalon xy-on dátumot látott és akkor jelenik meg a játék mi seggek vagyunk és nem tudunk semmit. FOGJÁTOK FEL, HOGY MÉG NINCS HIVATALOS MEGJELENÉS DÁTUM!!! AZ 576 CSAK ODA ÍRT EGY ROHADT DÁTUMOM!!! Normálisabb oldalakon azt szokták írni, hogy besorolás alatt, de szerintem az 576 csak azért ír dátumot, hogy a sok hülye ingyen reklámozza nekik az oldalt.
Mikor? Én nem emlékszem rá!insanity06 írta:Rockstar69 esküszöm hiányoztál (ne értsd félre de tényleg) már vártam hogy reagálod le mivel réges régen a kezdetek kezdetén így fogadtál engem isRockstar69 írta:Minden héten jön valami hülye, és leírja, hogy az egyik játékos oldalon xy-on dátumot látott és akkor jelenik meg a játék mi seggek vagyunk és nem tudunk semmit. FOGJÁTOK FEL, HOGY MÉG NINCS HIVATALOS MEGJELENÉS DÁTUM!!! AZ 576 CSAK ODA ÍRT EGY ROHADT DÁTUMOM!!! Normálisabb oldalakon azt szokták írni, hogy besorolás alatt, de szerintem az 576 csak azért ír dátumot, hogy a sok hülye ingyen reklámozza nekik az oldalt.