Nem tudom. XD
Amúgy ma rajtam kívül megnézi valaki a Bajnokok Ligája döntőt? És kinek szurkoltok? Juventus vagy Real Madrid? Én személy szerint nem igazán tudok dönteni. Szurkolok a Juventusnak, mert egy nagyon szimpatikus csapat, sok jó, tehetséges, fiatal játékossal meg néhány fantasztikus veteránnal. És ugye ott van a jó öreg Buffon is, aki az egyik kedvenc kapusom. Nagyon örülnék, ha ennyi év kitartó szolgálat után végre a magasba emelhetné a trófeát, szerintem abszolút megérdemelné. Másrészről viszont ott van a Real Madrid, amelynek meg elsősorban Zidane miatt szurkolok, aki játékosként is fantasztikus volt, de edzőként meg egyenesen fenomén. Ez az első csapata, amit ő irányít edzőként és menedzserként, és máris nagyon komoly eredményeket és győzelmeket, valamint aránylag kevés komolyabb vereséget könyvelhet el. Szerintem neki is kijárna a trófea, hogy edzőként is a magasba emelhesse. A Real játékosait viszont egyre kevésbé csípem, Ronaldótól meg egyenesen kaparom a falat az utóbbi időben, úgyhogy ha csak a játékosokat nézem, a Juve most jobban megérdemelné a győzelmet szimpatikusabb játékuknak meg hozzáállásuknak köszönhetően. De Zidane-t akkor is sajnálnám.
Úgyhogy akármi lesz a vége, az egyik szemem sírni fog, a másik meg nevetni. Abban viszont nagyon bízom, hogy egy gólgazdag, látványos döntőt fognak produkálni a csapatok.