realostew írta:paradicsoma13 írta:
Sajnos. Pedig jó lenne
egyébként örülök a híreknek.
Bárcsak én is elmondhatnám ezt. A kommentek között már leírtam a véleményem nem fogom itt is. Igazából a R* elérte most, hogy még jobban várjam, sőt tutti, hogy elő is lesz rendelve, de egyenlőre nagyon kétséges sok minden. Nem felhőtlen az öröm eddig.
De azon az "eddig"-en nagy legyen a hangsúly!
Mint már a hír alatti kommentjeimben is leírtam, én is elmondhatom azt, hogy véleményem szerint rengeteg jó hírt kaptunk, vannak olyanok is, amik első hangzásra feleslegesnek tűnhetnek (pl ez a speciális képesség, multiplayerben még azt mondanám oké, de a szingliben tényleg szokatlan lesz), de majd megbarátkozunk ezzel is, mint a három karakteres dologgal (amely szintén elég nagy botrányt robbantott ki első hallásra), vannak azonban olyanok, amelyek elég pozitívak, például hogy végre lesz komolyabb értelme is a pénzünknek, nemcsak hamburger meg üdítővásárláson költhetjük el, nekem például ezek az ingatlanvásárlós dolgok nagyon tetszenek. Ráadásul ha úgy lenne megoldva, mint a VCS-ben, hogy berendezheted, hogy éppen drogkartellt vagy sztriptíz bárt akarsz nyitni és bármikor bemehetnél, lecsekkolhatnád a dolgokat, az nagyon ütős lenne. Aztán ott van, hogy ha kevésnek találod a három főhőst egy küldetéshez, akkor toborozhatsz gengsztereket, ami szintén nagyon jó. Gondoljatok bele, mekkora tűzharcokat robbanthatunk majd ki! Plusz még ott van az is, hogy több fegyver lesz benne, mint eddig bármikor, és ezek nagy része fejleszthető is lesz. Az meg, hogy a játékterülete
CSAK A SZÁRAZFÖLDDEL lesz három és félszer (
VAGY ÖTSZÖR) akkora, mint a Red Dead Redemption óriási területe, az meg már csak hab a tortán! Szóval, bár részben egyetértek azzal, hogy
MÉG nem 100%-ig felhőtlen minden, azért nagyon sok pozitív fejlődést is kapunk, amelyek eléggé kitolhatják majd a játékidőt, még akkor is, ha a fő sztoriszál nem lesz olyan hosszú, mint az eddigi részekben.