Amire te gondoltál az a Complete EditionLuszie írta:Szerintem az hogy az EFLC-be az eredeti GTA IV is beletartozik míg az Episodes Bundle-ba nem.
Szerk: Ahaaaa
Köszönöm EFLC megvéve! Ennyiért lazán, de jó napom lett Majd letöltöm ha barátnőmnél leszek, itthon 3g-ről megy a wifi, azzal nem túl ajánlatos ilyenekbe kezdeniRockstar69 írta:Az a különbség, hogy ha az EFLC-t veszed meg akkor csak egy ikon jelenik meg az XMB menüben és a betöltés után kell kiválasztani, hogy a TLAD-al vagy a TBOGT-al akarsz játszani. Ha az Episodes Bundle-ét veszed meg, akkor meg közvetlenül az XMB menüből tudod kiválasztani, hogy melyikkel akarsz játszani.
Luszie: Látom szereted Bon Jovit. Régen Én is sokat hallgattam, suli után mikor haza mentem mindig Vice City-ztem közbe meg Bon Jovi-t hallgattam.
A-a ha a bórítót is meglesed, akkor a Complete-en van rajta hogy GTA IV &(!!!!) Episode from Liberty cityLuszie írta:Az EFLC és a Complete edition ugyanaz
Nem! Az EFLC-ben csak a két kiegészítő van, a Complete Edition-be pedig az alapjáték a két kiegészítővel együtt!Luszie írta:Az EFLC és a Complete edition ugyanaz