Rockstar69 írta:Mivel azon a konzolon elsődleges a profil, amit létrehoz, az egész gépen van PS Plus, ha jól tudom.
NikitaDragovich írta:Ferinek van igaza, Dani és Ármin nagyot tévednek ezzel kapcsolatban.
Az mindegy, hogy melyik profilban aktiválod a PS Plust, az összes fiókodban is működni fog a multizás.
Ez esetben én kérek elnézést, mert tényleg tévedtem.
Hát így már mindjárt más a leányzó fekvése!
Így már van értelme ennek a kis life hack-nek.
Lehet, hétvégén ha lesz kedvem tökölni vele, akkor majd kipróbálom. Bár többnyire single player központú játékaim vannak, azért akad jó pár multiplayer orientált is a gyűjteményemben, PS Plus-t meg nem akarok venni, mert a magas ára miatt eléggé undorító lehúzásnak tartom. Amikor még Xbox 360-om volt, még ki tudtam fizetni 12k-t egy teljes évi multiért meg egy pár ingyen játékért (amit hangosan megjegyzem, lehetett használni azután is, hogy lejárt az előfizetésed), viszont az évi 18k rohadtul nagy lehúzás, főleg úgy, hogy a játékokat csak addig használhatod, amíg aktív előfizetésed van, ahogy
Gonzales is mondta.
Nem akarom szapulni a Sony-t meg a PS4-et, de azt mindenképp le kell szögeznem, hogy ezt a PSN-es, multizós, előfizetős, ingyen játékos dolgot valami katasztrofálisan és felháborítóan szarul oldották meg. Egyszerűen nem értem, miért kellett elmenni a Microsoft irányába. Ezzel a húzással elvesztették az egyik legnagyobb előnyüket, amivel az előző generációban rendelkeztek a konkurens céggel és konzoljával szemben. Az meg egyenesen undorító, hogy egyre több pénzt kérnek el az egyes előfizetésekért, mindemellett pedig az ingyen letöltött játékokkal való játék feltétele az aktív előfizetésnek. Ez még a sokat kritizált Xbox 360 esetében sem volt ilyen patkány módon megoldva, mivel ott az előfizetés lejárta után korlátlan ideig használhattad a tagsággal vagy előfizetéssel letöltött játékaidat. Szóval tripla A-s játékok ide vagy oda, a Sony bekaphatja a f@szomat a PS Plus-szal, mert ezen a téren ők is lesüllyedtek a Microsoft és az Xbox szintjére sőt, valamiben még lejjebb.