Mondtaktalán
valami olyat, hogy a három karakteres dolog lehetőséget ad arra, hogy egyszerre irányítsd a főszereplőt, és a főellenséget. Így aztán ez az árulásos dolog is lehetséges,bár szerintem nem fog megtörténni.
A Ballas visszatértét bejelentették, a Groove Street-ét nem, de valószínű
A Didier Sachs visszatér, s a Heat márka logóját is láttuk már.
A rablásoknál szerintem mind a három főszereplőnek előre ki kell választani a ruházatát, úgy, mint a menekülőjárművet és a maszkokat.
Szerintem nem lehet minden fajta kocsit tuningolni. Például traktort nem hiszem, hogy lehet majd. Viszont elvileg nem csak külsőségeket lehet, például említették a fékeket.
Én csak azt tudom mondani, remélem, nem egyből lőni fognak rám, ahogy berepülök, mondjuk legyen egy olyan, hogy ameddig száz méter magasságban, vagy magasabban, és nem tartósan tartózkodom a légterükben, addig ne próbáljanak meg lelőni. Ez rengeteget rontana a játékélményen, és a szabadságon is. Tuti, már az első nap lesz egy túrám repülővel körbe, és nem szeretném, ha azzal fogadnának Los Santosban, hogy az első körtúrám felénél megölnek, mert nem tetszik nekik az, amerre megyek. Ennek a résznek épp az a lényege, hogy az elejétől akármerre mehetsz, amerre akarsz. Nem az, hogyaz elejétől akármerre mehetsz, amerre akarsz, kivéve az a pár száz négyzetméteres területet, amit a játék végéig nem közelíthetsz meg élve...