Rockstar69: Ja, tényleg nagyon fasza a Photo mode. Az eddigi GT-kben ennyire nem volt menő. Be kell látni, hogy ezidáig a Forza AutoVista módja mindig lenyomta a GT játékok Photo modeját, de ezen a videón tökéletesen látszik, hogy ez már a múlt, és a GT Sport Photo modeja nemhogy felnőtt a Forza AutoVistájához, de túl is lépett azon. Azt hiszem, jókor váltottam konzolt.
Az esőeffekt egyértelműen gyönyörű. Bár az már régebben is szebb volt, mint a Forzában. Sőt, a Forzánál az Xbox360-as érában és előtte nem is volt kidolgozott eső, csak az Xbox One megjelenése óta bírtak egy valamirevaló esőeffektet implementálni a játékba. Amelyen viszont tisztán látszik, hogy a GT Sport esőeffektjének a közelébe sem ér.
Nagyon tisztelem és szeretem a Forza sorozatot, sokat játszottam vele amíg Xboxos voltam, továbbá a Horizon részek nyílt világát és hangulatát továbbra is hiányolom egy PS4 exkluzív autósjátékból, az viszont kezd egyre egyértelműbbé válni, hogy a "kötött pályás" szimulátor kategóriában a GT Sport könnyen helyben hagyta az új Forzát. Nem tudom, mikor fogok beruházni a GT Sport-ra, de mindenképpen meg fogom venni.