insanity06 írta:Én a hülye Activision-nel nem értek egyet, hogy egyfolytában a *cenzúra* Call of Duty-tól meg az ilyen monoton hülyeségektől várják a pénzt....a kedvenc játékom a Prototype készítőit...azaz a Radical Entertainment-et pedig bezáratják.Hát a durva anyjukat.Elhihetitek a fifa sem lesz másképp,véleményem szerint egyik legsikertelenebb széria lesz mert az ég világon semmi újat nem tudnak mutatni!A Need for Speed pedig szintén egy régebbi játékra új ruhát húzott hülyeség,és ezekből jön nekik a pénz.Eszméletlen!
A fifában sosincs semmi új. Jobb a grafika valamivel, meg nagyobb a géigénye, ill. az adott csapatok felállása van benne.. Nem is értem ebbe mit dolgozik annyit az EA Games/Sports. Persze minden évben ugyanabban az időszakban adják ki,érthető. Ha rajtam múlna ez a játék sem létezne már, Pes sokkal igényesebb. De hát a sok foci...i..
Mondjuk az EA Games már jó sokszor pofára ejtették az embert. Tessék, említetted az NFS-t is. Abból is mi lett? játszhatatlan játékokat gyártanak... lehet túlzok, de az utóbbi 4-5 év NFS részei inkább igénytelenek, mint igényesek. Összecsapták, aztán meg kiadták. Figyelj, a mostani NFS-k már tényleg "hülyeségek", de szerintem korántsem annyira nyereséges nekik, mint annó volt az U2 vagy a MW..de hagyjuk is.
Na mindegy, nagyon elkanyarodtam a témától, még valami GTA jellegűt is be kellene böffentenem ide..
Őőőőőhm...Komplett a SA térképen barangolhatunk majd? Olvastam valahol, hogy San Fierro, és Las Venturas is benne lenne a játékban. (Rohadt nehéz erőltetett kérdéseket keresni, ha már offoltok írjatok hozzá valami GTA-sat is, hogy ne legyen az
Akinek nem inge nem veszi magára )