Na az lett volna off. Cube Head, jó helyre írtad.Toni Cipriani írta:Ha ennyire nem akarsz offolni, akkor simán megtehetted volna, hogy beleszerkeszted a „ranglépő” hozzászólásba.Cube Head írta:Lost tag vagyok.Az igen!Bocs az offokért
Na az lett volna off. Cube Head, jó helyre írtad.Toni Cipriani írta:Ha ennyire nem akarsz offolni, akkor simán megtehetted volna, hogy beleszerkeszted a „ranglépő” hozzászólásba.Cube Head írta:Lost tag vagyok.Az igen!Bocs az offokért
rohogseges írta:ha jól számolom,ez a kilencvenedik hozzászólásom,SZÓVAL KÉREM AZT A PUDING RANGOT!!!
szerk: Megvan a puding rang!
Ezt hogy érted? Mik a terveitek?wantoo írta:Ha a terveink egyszer megvalósulnak, akkor a hozzászólás vadászat nem fog létezni többé
Szerintem járhatna pont azért is, ha valaki hírhez szól hozzá.wantoo írta:Pont az lenne a lényeg, hogy még jobb képünk legyen arról, hogy ki mennyire van jelen az oldal életében. Hogy érthetőbb legyen, például ezekért lehetne kapni pontokat:
- belépés az oldalra
- oldalon eltöltött idő
- találsz egy hibát egy oldalon, jelented nekünk
A korlátozás pedig azért, mert ha valaki ír 20 egy mondatos, kb. 0 tartalommal rendelkező hozzászólást egy nap alatt, valaki pedig 3 "értékesebbet", akkor ne az előző kapjon több pontot.
- valamilyen tartalom beküldése (hír, cikk, kép, videó)
Ha a hozzászólások számára leszel kíváncsi, lesz valamilyen statisztikai oldal is, ahol ezeket meg lehet tekinteni.
Remélem így kevésbé ellenszenvesebb az ötlet
Csak pár példát írtam, a tervezett listán ez is rajta van: )Rockstar69 írta: Szerintem járhatna pont azért is, ha valaki hírhez szól hozzá.