Aston Martin DB9 Paintjob Pack
Az eredeti NFS: Most Wantedből egy Spy3D nevű emberke konvertálta át az Aston Martin DB9-est a San Andreas-ba, ehhez készítettem 4 paintjobot, amiket a Wheel Arch Angels-ben lehet felfesteni.
Fontos: csak a Spy3D féle modellel működik, ami a Sultan-t cseréli le. Innen leszedheted a kocsit.
LETÖLTÉS [138 kB]
Vauxhall Monaro Paintjob PackSzintén a Most Wantedből Spy3D által átkonvertált Vauxhall Monaro VXR modell, hozzá pedig 4 paintjob tőlem, a Wheel Arch Angels-ben lehet elérni őket.
Fontos: csak a Spy3D féle modellel működik, ami a Stratum-ot cseréli le. Innen leszedheted a kocsit.
LETÖLTÉS [736 kB]
Vice City Water ModEgyszerű mod, csupán kicseréli a San Andreas víz textúráját a Vice City-féle vízre, ami szerintem jobban néz ki.
LETÖLTÉS [632 kB]
Colourful Pool Tables ModSosem tetszett az alap kék biliárdasztal, ezért csináltam több féle színt, mindenki a neki tetszőt beteheti. (Egyszerre csak egyet)
LETÖLTÉS [872 kB]
Hungarian Money ModKicseréli az alap pénz skint egy magyar tízezresre. (amit az embereknél találsz mikor megölöd őket)
LETÖLTÉS [55 kB]
Ennyi lenne, nem nagy szám, de elfér itt. A zipek tartalmaznak képeket és readme-t is a telepítéshez, viszont azt nem garantálom hogy teljesen aktuálisak. Ha van kérdés, ne kíméljetek!