A járművek nekem meg pl. pont picit lassabbnak tűnnek, mint GTA IV után.
A kanyarodásra gyorsabban és idegesebben reagálnak az tény, de a végsebesség nem tűnik olyan nagynak.
De lehet csak az FPS limit miatt látom így, túl sokat játszottam PC-n
A fizika GTA IV után árkádosítva lett egy fokkal, nekem végül is mindegy, de kezdőbbeknek tuti jobb, mint a IV féle állandóan megcsúszó autók. Én azt szerettem, mert jókat lehetett driftelni, itt meg csak a legvégső esetben csúszik meg a kocsi. Viszont a különböző autók eléggé eltérően viselkednek, ami érdekesebbé teszi a megfelelő típus kiválasztását.
Az NPC-k viszont jobban vezetnek, koccanás után az idegesebbje szépen rá tud tapadni az emberre.
A rendőrök viselkedése is tetszik, mondjuk vidéken helikopterrel a seggében nehezebben bújik el az ember, az tuti
Eddig nálam maximálisan teljesít, grafika is odavág, mondom ezt úgy, hogy 3 hete van meg a PS3, és első konzolom
Emlékeim szerint a GTA IV PC verziójában sem volt élsimítás, max driverrel lehetett ráerőltetni, ami minden, csak nem optimális.
A PS3 meg nálunk tuti kiég, amíg melóban vagyok párom izzítja, szerintem reggel ha végzek én robbantom ki előle. Hogy aztán 1-2 órát beletegyek alvás előtt, na meg utána is :]