1. Mit értesz azalatt hogy "nem olyan" ? De ugyanarról a személyről van szó.NoxiusEnterprise írta:Lenne néhány sztorival kapcsolatos kérdésem.
A GTA IV -ben Ray azt mondja Nikónak (Isaac megölése után), hogy Johnny felszívódott a pénzzel. Tehát akkor az alapjáték Johnny Klebitz -e nem egy olyan ember, mint a TLAD -ban?
A másik, hogy az egyik motoros, akit megölünk, az James Fitzgerald?
A harmadik pedig, hogy el tudná mondani valaki a gyémántok teljes történetét érthetően? Mert nekem zavaros.
Előre is köszönöm.
 Mivel a TLAD-ban lopják el Johhny-ék Ray pénzét.. tudod el is rabolja Ray Jimet a pénzért cserébe.
 Mivel a TLAD-ban lopják el Johhny-ék Ray pénzét.. tudod el is rabolja Ray Jimet a pénzért cserébe. Azt mondjuk tudom, hogy a gyémántok elvesztek, és a TBOGT-ben derül ki, hogy egy csöves találta meg őket, mikor Luis meglöki a játék végén a parkban. Azt hiszem ezeket a gyémántokat a zsidókkal akartuk elüzletelni abban a Múzeumban, de nem jött össze.. vagy áááh, nem tudom, de a zsidóknak is van köze hozzá
 Azt mondjuk tudom, hogy a gyémántok elvesztek, és a TBOGT-ben derül ki, hogy egy csöves találta meg őket, mikor Luis meglöki a játék végén a parkban. Azt hiszem ezeket a gyémántokat a zsidókkal akartuk elüzletelni abban a Múzeumban, de nem jött össze.. vagy áááh, nem tudom, de a zsidóknak is van köze hozzá  A lényeg hogy a gyémántok elvesztek, de igazából a kukás zsákokban voltak, mert ugye Jhonny a TLAD-ban oda rejtette őket. Számomra az zavaros, hogy akkor Niko-val miért nem találtuk meg. Mindegy, már régen játszottam a játékkal, nem tudom.. Szóval bocsi. De majd jön Totyak, vagy valaki más, és elmesélik részletesen. (Amit én is kíváncsian olvasok majd el, mert ez történet engem is érdekel)
 A lényeg hogy a gyémántok elvesztek, de igazából a kukás zsákokban voltak, mert ugye Jhonny a TLAD-ban oda rejtette őket. Számomra az zavaros, hogy akkor Niko-val miért nem találtuk meg. Mindegy, már régen játszottam a játékkal, nem tudom.. Szóval bocsi. De majd jön Totyak, vagy valaki más, és elmesélik részletesen. (Amit én is kíváncsian olvasok majd el, mert ez történet engem is érdekel)A "Taking in the Trash" nevű küldetésben nekünk felvenni őket!Luszie írta:Számomra az zavaros, hogy akkor Niko-val miért nem találtuk meg.
Rockstar69 írta:A "Taking in the Trash" nevű küldetésben nekünk felvenni őket!Luszie írta:Számomra az zavaros, hogy akkor Niko-val miért nem találtuk meg.
 ) Aztán megint nem tudom mi lett a sorsa a gyémántoknak.
) Aztán megint nem tudom mi lett a sorsa a gyémántoknak.Amennyit én tudok:Luszie írta:Igen, de a kukás csávóka végül elcsórja a gyémántokat, és vissza kell szerezni tőle. (Így már emlékszem rá.) Aztán megint nem tudom mi lett a sorsa a gyémántoknak.

Tisztára vágod végig.
 Tisztára vágod végig.Viccelsz? Átnéztem MahaloGrandTheftAuto által feltöltött összes GTA -s videót, hogy megtudjam oOLuszie írta:Igen, az a Park nem Happiness Island-on van. Tudod, ott van középen egy hatalmas "geoid" vagyis a földünk. Az Algonquin-ban van.
De úúúúh. Még, hogy nem érted a történetet.Tisztára vágod végig.

Teljesen más személyiségnek tűnikLuszie írta:1. Mit értesz azalatt hogy "nem olyan" ? De ugyanarról a személyről van szó.Mivel a TLAD-ban lopják el Johhny-ék Ray pénzét.. tudod el is rabolja Ray Jimet a pénzért cserébe.

Van benne valami. A GTA IV-ben úgy nézett ki, mint egy sima utcai karakter. Mármint úgy értem, hogy nem volt benne semmi különleges, nem volt olyan karakteres.NoxiusEnterprise írta:Teljesen más személyiségnek tűnikLuszie írta:1. Mit értesz azalatt hogy "nem olyan" ? De ugyanarról a személyről van szó.Mivel a TLAD-ban lopják el Johhny-ék Ray pénzét.. tudod el is rabolja Ray Jimet a pénzért cserébe.
A Iv -ben olyan, mint egy bőrmellényes favágó-chopperes, aki nem ért a harchoz: Kb. semmit nem csinál a Blow Your Cover -klipjében sem, a múzeumban pedig csak felmarkolja a pénzt, és elfut
A TLAD -ben pedig egy Niko kaliberű chopperes harcost látunk, aki nagyon céltudatosan gyilkol, rabol, és szerez pénzt
Így értem, hogy más személyiség.
Nekem az sem passzol össze, hogy a TLAD -ban visszamegy Rayhez, míg a IV -ben Isaac megölése után Ray azt mondja, hogy Johnny felszívódott. nem értem
Igen, az egyik motoros, akit a metróban üldözünk és megölünk Nikoval, az Jim.NoxiusEnterprise írta:A másik, hogy az egyik motoros, akit megölünk, az James Fitzgerald?
http://gta.wikia.com/Diamonds Itt elég részletesen le van írva az egész sztori. A heroinos üzletelés is hasonló, az is feltűnik mindhárom részben.NoxiusEnterprise írta:A harmadik pedig, hogy el tudná mondani valaki a gyémántok teljes történetét érthetően? Mert nekem zavaros.