NoxiusEnterprise írta:Lenne néhány sztorival kapcsolatos kérdésem.
A GTA IV -ben Ray azt mondja Nikónak (Isaac megölése után), hogy Johnny felszívódott a pénzzel. Tehát akkor az alapjáték Johnny Klebitz -e nem egy olyan ember, mint a TLAD -ban?
A másik, hogy az egyik motoros, akit megölünk, az James Fitzgerald?
A harmadik pedig, hogy el tudná mondani valaki a gyémántok teljes történetét érthetően? Mert nekem zavaros.
Előre is köszönöm.
1. Mit értesz azalatt hogy "nem olyan" ? De ugyanarról a személyről van szó.
Mivel a TLAD-ban lopják el Johhny-ék Ray pénzét.. tudod el is rabolja Ray Jimet a pénzért cserébe.
2. Dehogyis. James-t/Jim-et nem ők ölik meg, hanem Ray emberei. Van egy kicsit hosszabb hajú tag a bandában, azt hiszem őt kell megölni, de nem tudom már a nevét. a játék első bejátszában benne van, szerintem ő lesz az.
3. Hmmm. Hát érthetően lehet nem tudom...sőt, azt hiszem nem is tudom elmagyarázni sehogy sem, valamennyire vágom a sztorit, de vannak itt olyanok, akik jobban értették biztos, mert én csomó bejátszást eltekertem, aztán nem teljesen állt össze a kép.
Azt mondjuk tudom, hogy a gyémántok elvesztek, és a TBOGT-ben derül ki, hogy egy csöves találta meg őket, mikor Luis meglöki a játék végén a parkban. Azt hiszem ezeket a gyémántokat a zsidókkal akartuk elüzletelni abban a Múzeumban, de nem jött össze.. vagy áááh, nem tudom, de a zsidóknak is van köze hozzá
A lényeg hogy a gyémántok elvesztek, de igazából a kukás zsákokban voltak, mert ugye Jhonny a TLAD-ban oda rejtette őket. Számomra az zavaros, hogy akkor Niko-val miért nem találtuk meg. Mindegy, már régen játszottam a játékkal, nem tudom.. Szóval bocsi. De majd jön Totyak, vagy valaki más, és elmesélik részletesen. (Amit én is kíváncsian olvasok majd el, mert ez történet engem is érdekel)
Remélem azért tudtam segíteni.