Hát őszintén szólva, én az SA-s rádióállomásokat jobban szerettem mint a VC-seket de a VC-ben is rengeteg jó szám volt.
Nekem is ugyan ez volt.Rockstar69 írta:A Vice City-ben rohadt jó zenék vannak! Én a San Andreas-ban a Radio X-et a K-Jah West-et meg a K-DST-t hallgattam. Főleg, hogy a K-DST-n Axel Rose a műsorvezető!
Velem a vidéki küldetésekkel nagyon megutáltatták a játékban a countryt.Luszie írta:A best az nekem is a K-rose volt.Az esetek 90%-ában az ment a rádióban nálam, és persze hogy akkor jött a legjobb szám mikor mondjuk odaértem ahova akartam, vagy leestem a motorról, stb...
Hát őszintén szólva, én az SA-s rádióállomásokat jobban szerettem mint a VC-seket de a VC-ben is rengeteg jó szám volt.
Szerintem is ez a helyzet. Nem tudom, pontosan hogy van, de ha a könnygáz fájljai megvannak a PC verzióban, és csak elő kell hívni, akkor lehetséges, hogy az illetőnek megvan ez a MOD, és úgy mentette el a játékot, hogy nála volt.scoobydooesben10fan írta:Nem értek nagyon ehhez a modolós témához de szerintem azért van, mert amikor azt vki feltöltötte az modolt és így a játákállásban is bent maradtak ezek a cuccok.. valami ilyesmit tudok elképzelni.