Köszi, rá is bukkantam a .exe-re az oldalukon. Korábban az összes felülnézetessel játszottam, de csak nagyvonalakban. Most leszedtem az 1-et gondoltam kijátszom. Én kis naív, tudatlan ártatlan gyermek
Teljesen új képet kaptam a (nagybetűs) Nehéz játékról. (A külsőnézetes részek közül talán csak a VCS egy-két missziója veszi fel a versenyt nehézségben). Annyit már előre tudtam, hogy a mentés szökévente történik. De ezt leszámítva is kapkodom a fejem, a játék 5 percenként meglep vagy inkább ledöbbent engem. 1 sebződés halott vagy, egy kézmozdulat letartóztattak, elb*szol egy küldetést kapmec nincs második lehetőség, elfogy az életed visszamész a főmenübe kezdheted elölről. Ez utóbbi a legdurvább a szememben.
A másik kedvencem, mikor olyan küldetés van, hogy drótozz be egy kocsit és hajts a célpont épület garázsába, majd 2 másodperccel a robbanás előtt figyelmeztet a felirat, hogy ja amúgy fussál k*csög mert te is megpirulsz.
Ugyanezen a metódus mentén, csak annyi eltéréssel hogy amikor kb. 15 másodperccel a vége előtt írja ki, hogy haver ez időre menő küldetés. Az is kemény, amikor szerintem már kicéloztam az rosszfiút, de kiderül, hogy két centivel még "forognom" kéne a karakteremmel, és én leszek hulla. Ez a "nyíl" rendszer is jó hogy kikopott később, folyton meredten azt bámulom az út helyett...Sok esetben nincs probléma, de 4-es körözésen bajos.
Amilyen egysíkú minden küldetés, olyan összetett, egy-két misszió olyan sok részből áll, hogy simán elmenne 2-3 külön missziónak is. További csemege amikor elfogy az összes telefonfülke, és kiírja a felirat, hogy innentől sok szerencsét keress magadnak küldetést, ezt körülbelül 800k pontnál, csak az volt a szépséghibája, hogy 1 millió 200k még kellett volna hozzá.
Persze eszemben sincs abbahagyni. Csalással kicsit elmerültem a másik két városban, de húzok vissza Liberty-be.