Valaki tudna segíteni, hogy miért van kétféle GTA 1 a nagy dobozos verziók között?
![Kép](http://www.gtafans.ru/sites/default/files/imagepicker/1/gtafans-ru-skachat-gta-1-london-1969-1961.jpg)
![Kép](http://www.fatducktech.com/wp-content/uploads/GTA_1Box.jpg)
London1969-ből is van nagydobozos angol kiadás. 100%. Csak nem könnyű találni, meg ezek a nagydobozosak nem is olcsók, viszont ezek a szépek és ezek az első kiadások.claude írta:Igen, tervben van nem csak az 1, hanem a 2 és a London is. De egyelőre még az ebay és társain bogarászom, hogy mi a választék. A két fő epizódból úgy rémlik találtam dobozost, de a Londonból csak sima CD tokosat, talán abból nem is jelent meg más.
Azért gondoltam hogy nincs, mert még a google se képes találatot hozni rá, a másik két részre dob képeket.totyak írta:London1969-ből is van nagydobozos angol kiadás. 100%. Csak nem könnyű találni, meg ezek a nagydobozosak nem is olcsók, viszont ezek a szépek és ezek az első kiadások.claude írta:Igen, tervben van nem csak az 1, hanem a 2 és a London is. De egyelőre még az ebay és társain bogarászom, hogy mi a választék. A két fő epizódból úgy rémlik találtam dobozost, de a Londonból csak sima CD tokosat, talán abból nem is jelent meg más.
A gyűjtőszenvedélyre áldozni kell. Elég idős játékok már, egyre kevesebb elfogadható állapotú és teljes kiadás lesz belőlük. Hosszú távon még befektetésnek is tekinthető. Mindenesetre meg kell nézni mit vesz az ember, ne hiányozzon belőle semmi. e-Bay-en azért dob pár találatot, de sok csúnyán leamortizált, soknál nincs meg a térkép, poszter, ami meg egyben van, annak már ára is van.claude írta:Azért gondoltam hogy nincs, mert még a google se képes találatot hozni rá, a másik két részre dob képeket.totyak írta:London1969-ből is van nagydobozos angol kiadás. 100%. Csak nem könnyű találni, meg ezek a nagydobozosak nem is olcsók, viszont ezek a szépek és ezek az első kiadások.claude írta:Igen, tervben van nem csak az 1, hanem a 2 és a London is. De egyelőre még az ebay és társain bogarászom, hogy mi a választék. A két fő epizódból úgy rémlik találtam dobozost, de a Londonból csak sima CD tokosat, talán abból nem is jelent meg más.
Hát borsos árak vannak, többnyire annyi pénzből vígan kijönne egy vadonatúj PS4 lemez is. Néha még annál is több
Küldtem egy PÜ-t. Ha nem érdekel, hagyd figyelmen kívül.claude írta:A 3D érától megvannak normál tokos kiadásban, úgyhogy egyelőre csak a 3 felülnézetes dobozos kiadása van tervben.
Nem jelent meg lemezen a 61, csak a rockstar oldaláról tölthető le. A 69 lemezén csak a 69 van.claude írta:Nem tudjátok véletlenül, hogy a London 1961 létezik fizikai lemezen? Sehol az égvilágon nem találok a neten, még a google se képes találatot hozni rá. Vagy az 1969-es CD-n van?