bodom26 írta:Az eddigiek alapján a hardveren kívül nem tetszik semmi az új kick boxban. Az meg pláne nem, hogy folyamatos internet kapcsolat kell, meg nem játszhatóak rajta a 360-as játékok, meg használt játékokat sem lehet rajta majd futtatni vagy csak némi "adó" fejébe.
De a tévécsatornákat lehet majd vele váltogatni, meg a meccs nézése közben meglehet majd a képernyőn nyitni egy online oldalt meg ilyen haszontalan faszságok. Mondjuk ez még változhat, legalábbis azt írták. Na majd meglátjuk... De így elsőre rohadjon meg a Microsoft!
Már kezdtem komolyan félni, hogy csak én vagyok itt az egyetlen, akinek negatív véleménye van a nextgen konzolokkal kapcsolatban és így elsőre nem tartja egyiket sem méltónak arra, hogy valóban "nextgennek" szólítsák.
Örülök
bodom, hogy ebben is egyetértünk!
Egyébként a lefele kompatibilitás megszüntetése meg a használt játékok fizetővé tétele engem egyáltalán nem lepett meg, amennyire mohó rohadék a Microsoft, ezt mondjuk úgy, hogy "el is vártam tőlük".
De az, hogy azt a sok pénzt, amit a Live-val zsebeltek be, legalább annyi pozitívumot elvártam volna ezektől a szemetektől, hogy ne a hülye online oldalakra meg a konzoloddal való beszélgetésre meg még milyen marhaságokra költse, hanem legalább fejlesszen a játékok grafikáján, bár ez inkább a játéktervezők sara, de komolyan, minek mutogat a Sony és a Microsoft két árnyalattal élethűbb játékokat és mindenek előtt hogy veszik a bátorságukat ahhoz, hogy kiálljanak vele és azt mondják: "Itt a nextgen!"?! Ezt valahogy nem értem. Na de mindegy, tegnap már kijött belőlem és összevesztem rajta pár emberrel itt is, máshol is, szóval most már tényleg offolom magam a nextgenekkel kapcsolatos véleményeimmel.