Arminho: Szeged egy elég jó tanulási lehetőség (egyetemváros), habár a középiskoláit nem ismerem. Én viszont mivel vásárhelyi vagyok Hódmezővásárhelyen jártam középsuliba infós osztályba. Ott elég jól nekiestünk a programozásnak és viszonylag jó színvonal volt még akkor (idén 3. éve, hogy távoztam a városból). Szinte bármilyen tárgyból indítottak 11. és 12.-ben úgy nevezett emelt szintű órákat, amik főként az emelt szinten érettségizőknek szólt. Persze ez fakultatív volt és nem kötelező, azaz minden héten plusz délutáni órákat jelentett.
(A sima órák nem nagyon jelentettek viszont kihívást, szóval ne egy elite iskolát képzelj el)
Ennek a sulinak egyébként van rendszergazda okj továbbképzése + 2 évben érettségi után, ha esetleg nem akarsz egyetemen továbbtanulni. Meg van valami más infós továbbképzése is ha jól emlékszem, de meg nem mondom már, hogy mi...
(A ténykijelentésektől teljes mértékben elhatárolódom arra az esetre, ha változott a helyzet a város közoktatásának rendszerében illetve színvonalában!)
Azért példálózok vásárhellyel, mert Szegedtől csupán 20 km-re van, azaz fél óra busszal, szóval ha azt a tájékot választod akkor ott találsz középsulit infós vonalon, de biztos vagyok benne, hogy Szegeden is van. Egyébként maga a város iszonyúan unalmas tud lenni, szóval ha bulizni akarsz akkor ne oda menj, vagy járj át Szegedre...
De a legtöbb iskolának szerintem kell, hogy legyen tájékoztatója interneten is, szóval kis keresgéléssel megtalálhatod a neked valót könnyen.