Én is így kezdtem. Mármint, hogy eleinte akkor álltam neki egy platinának mikor láttam, hogy kevés trófea hiányzik. Egyébként ez az egészséges szint. Én mostmár sokszor azelőtt megnézem a trófea listát, hogy megvenném a játékot. Volt olyan, hogy azért nem vettem meg egy játékot (konkrétan a Brothers In Arms-t még PS3-ra), mert nem voltak hozzá trófeák. Na ez már beteges, meg sokszor a játékélmény rovására is megy.dani.szentgali írta: ↑2020. 03. 29. 13:16Én nem sűrűn szoktam játékokat platinázni. Az a két játék, amit kitoltam, igazából véletlenül lett meg, meg azért, mert akaratomon kívül is sikerült a trófeák jelentős részét (kb. 70%-át) megszereznem, így gondoltam hogy az a maradék 4 trófea ne basszon ki velem, úgyis könnyűek voltak. Bár én előre sosem nézem meg a trófeákat, csak miután már nagyon kevés van hátra, a maradékot csekkolom és az alapján döntöm el, hogy akarok e szenvedni vele vagy sem. A COD MW 2019 azért is érdekes játék a trófeákat tekintve is, mert ahogy te is mondtad, a legtöbb inkább multi központú játékban vannak online/multiplayer trófeák, vagy coop trófeák amihez kötelező másik ember segítsége. Nos, bár van egy Spec Ops (coop küldetéses) trófealista is, ez azonban külön áll az alapjátéktól, amelyben így csak és kizárólag single player jellegű trófeák vannak. Szóval így azért könnyebb, meg azért is, mert elég kevés trófea van hozzá, nagyrésze arany meg ezüst, és bronzból amiből ugye a legtöbb játékban általában van alsó hangon 20 db, addig MW-ben alig van néhány (szerintem max 10, de lehet, még kevesebb) és így azért jóval egyszerűbb. Csak hát itt is van a jó öreg "told ki a teljes sztorit veterán nehézségi szinten" trófea, ami még nekem, gyakorlott COD-osnak is sokszor nehéz pillanatokat ad, így nem tudom hogy akarok e szarakodni vele, bár már 81%-ról nem szívesen adnám fel. Egyébként a Wreckfest és Siege platinám is csak a multiplayer feladatok miatt várat magára, azok pedi 90% fölött állnak. xD. Kellenének játékosok, akik tudnának segíteni. Ha esetleg tervezed tolni valamelyiket, szólj.
Na örülök, mert így talán a wreckfestet veled meg Bencével+IXON-nal ki tudnám platinázni (ugyanis ők is tolják ahogy láttam). Az a gond, hogy asszem ahhoz a trófeához kell kb. 4-5 ember is rajtam kívül, hogy elérhető legyen, ugyanis 20 online versenyt kell nyerni, de ezt csak akkor adja be ha az ellenfelek nagyrésze húsvér játékos, az üres/kevés playert tartalmazó lobbi esetén automatikusan aktiválódó gépi ellenfelek esetén nem számolja a győzelmeket a rendszer. Szóval, fasza lenne, ha te meg még 1-2 ember tudna segíteni ebben, mert bár nem vagyok trófea vadász, az azért engem is fel tud baszni, ha egyetlen egy ráadásul asszem bronz szintű trófeán múlik a platina.Luszie írta: ↑2020. 03. 29. 16:40Egyébként már nem láttalak fent 1 hónapja. Játszol te rendesen? (Én pont ma platináztam ki a Cat Quest II-t. A kövi az SA lesz szerintem, néztem egy jó trükköt a Beat the Cock maraton teljesítésére, meg a 4k ember lekaszabolására is.... Utóbbinál a tankos metódus nem tetszik, nekem túl vontatott, és hatos csillagnál a tank sem bírja sokáig. )
Jólvan, Dani, mindent bele a trófeákkal.
A Wreckfest-et majd én is be akarom fejezni, jókat hallottam róla. A Flatout féle roncsderbis-autóversenyzés van benne a középpontban, ami nekem nagyon tetszik. (Na, a Flaout 4 sz*r lett, azt ne játssza senki, de az előző részek nagyon élvezetesek). Úgyhogy remélem valamikor majd le lesz akciózva Store-ban.
Én azt olvastam, hogy azért kell játszani a játékkal bőven... De... nem sok idő valóban, 15-20 óra. A 3-4 órát keveslem, mert annyi idő alatt max 2-3 házat felépítesz, de még egy gyerekre sem "futja".. egyébként ki akartam játszani, mert mindig is ki akartam próbálni, de annyira nem lehet elolvasni semmit sem konzolon (pici minden), hogy letöröltem. Még a kurzor is "PC-s", nem értem, miért nem alakították át jobban a játékot.Rockstar69 írta: ↑2020. 04. 29. 21:49Nem lenne az olyan nagyszám. Vannak nagyon könnyű platinák, pl a Sims 4-et 3-4 óra alatt meg lehet szerezni.dani.szentgali írta: ↑2020. 04. 29. 11:45Szerintem utóbbi. 20 platina azért nagyon kemény lenne egy év alatt, még Juditnak is.