Azért tartom magam annak, mert nincs annyi időm játszani, hogy igazi "trófeavadásznak"/kocka-gamernek mondhassam magam. Ezeket a platinákat viszonylag rövid idő alatt, rövid időn belül szereztem meg. De mostanában pl. nem játszom. (Bár a következő platinám a Cat Quest II lesz áprilisban.

)
Az egy dolog, hogy most könnyű trófeákat csináltál meg, de ha beírod a játék nevét, és elnavigálsz a psnprofiles vagy a playstationtrophies oldalára (én utóbbit jobban szeretem, mert részletesebbek a guide-k). Ott kiadja az összes trófeát, a rejtetteket is látni fogod. (Bár nyilván a nehézség trófeák nem tartoznak a rejtett trófeák közé, azok PS-n is meg tudod nézni)...na de a lényeg, ott látsz mindent. Azt is, hogyan lehet a legkönnyebben megszerezni a trófeákat. Valójában ez a lényeg. Lesz olyan trófea, ahova oda fogják írni, hogy glitch-es, vagy alig lehet megszerezni, vagy kell hozzá egy másik ember, stb.. CoD-nál ez pláne gyakori, mivel multi központú mostmár. Szóval, szerintem érdemes az alapján "becélozni" a platinát, hogy miféle trófeákat is tartalmaz, mert ha előre látod, hogy xy trófea nem fog menni, akkor talán kár is belekezdeni. Én nekem is vannak ilyen játékaim pl.: TloU. Legnehezebben sose fogom tudni kivinni, plusz kissé glitch-el néhány trófea. Belekezdtem, de hagytam.
Szóval nézd meg, miféle trófeákból áll. Ha túl nehéz, akkor nézz másik játékot.

Vagy csak csináld meg azokat, amiket meg tudsz, a többit meg hagyd.