Thelostduck írta:Ezek az U processzorok nagyon trék. Én nem igazán vennék ilyet.
Hát nem tudom... az igaz, hogy valóban nem a legerősebb/legjobb proci, de néztem néhány összehasonlítást más, hasonló kategóriás laptopok prociával, és ennek a laptopnak voltak a legjobb eredményei (ezen az árkategórián belül). Meg amint már mondtam, nem egy atomerőművet akarok venni ilyen áron, nekem bőven jó ez is. Nyilván nem a legújabb játékokat akarom vinni full HD-ben Ultra beállítások mellett. Egy erős-közepes laptopot szeretnék, ami elvisz egy-két régebbi (két-három éves vagy annál korábbi) játékot viszonylag szép grafikával és játszható FPS számmal (nem célom a stabil hatvanas képkocka/másodperc elérése, bőven elég a 30 is), valamint főként inkább sulis dolgokra kéne (átlag dolgokra, például gyors böngészés, letöltések, multimédiás dolgok, videók/filmek nézése, eceterá). Szóval szerintem az én nem túl nagy igényeimet kielégítené ez a gép, de köszönöm szépen a tanácsot, még kb. két hét van a vásárlásig, addig még gondolkozok azon, amit mondasz, nézegetek még más gépeket is hasonló vagy max kicsivel drágább kategóriában és majd kiderül, mi lesz.
NikitaDragovich írta:DIKK, nekem is hasonló laptopom van. Az enyém is Lenovo.

Szerintem vedd meg; megéri.

Tényleg?? Én is így gondolom.

Mondjuk még gondolkozok rajta, mert még van egy kis időm a végleges döntésig.

Annyi kérdésem lenne még hozzád, hogy a te hasonló specifikációkkal rendelkező laptopod azért elvisz néhány játékot viszonylag tűrhető grafikai beállításokkal, élvezhető FPS számmal (anélkül persze, hogy a gép károsodna/bemondaná az unalmast)?? Köszi előre is a választ!
Szerk.: Ja, és még valami! Vezeték nélküli (bluetooth), akkumulátoros, USB-s töltős egeret tudnátok ajánlani/javasolni? Kb. tízezer jó magyar pénzt adnék ki érte, talán egy-két ezressel többet, például 15 ezret, de az már nagyon a keret vége.