Hát nem tudom... az igaz, hogy valóban nem a legerősebb/legjobb proci, de néztem néhány összehasonlítást más, hasonló kategóriás laptopok prociával, és ennek a laptopnak voltak a legjobb eredményei (ezen az árkategórián belül). Meg amint már mondtam, nem egy atomerőművet akarok venni ilyen áron, nekem bőven jó ez is. Nyilván nem a legújabb játékokat akarom vinni full HD-ben Ultra beállítások mellett. Egy erős-közepes laptopot szeretnék, ami elvisz egy-két régebbi (két-három éves vagy annál korábbi) játékot viszonylag szép grafikával és játszható FPS számmal (nem célom a stabil hatvanas képkocka/másodperc elérése, bőven elég a 30 is), valamint főként inkább sulis dolgokra kéne (átlag dolgokra, például gyors böngészés, letöltések, multimédiás dolgok, videók/filmek nézése, eceterá). Szóval szerintem az én nem túl nagy igényeimet kielégítené ez a gép, de köszönöm szépen a tanácsot, még kb. két hét van a vásárlásig, addig még gondolkozok azon, amit mondasz, nézegetek még más gépeket is hasonló vagy max kicsivel drágább kategóriában és majd kiderül, mi lesz.Thelostduck írta:Ezek az U processzorok nagyon trék. Én nem igazán vennék ilyet.
Tényleg?? Én is így gondolom. Mondjuk még gondolkozok rajta, mert még van egy kis időm a végleges döntésig. Annyi kérdésem lenne még hozzád, hogy a te hasonló specifikációkkal rendelkező laptopod azért elvisz néhány játékot viszonylag tűrhető grafikai beállításokkal, élvezhető FPS számmal (anélkül persze, hogy a gép károsodna/bemondaná az unalmast)?? Köszi előre is a választ!NikitaDragovich írta:DIKK, nekem is hasonló laptopom van. Az enyém is Lenovo. Szerintem vedd meg; megéri.
Kriss X írta:Egy kis segítséget szeretnék kérni. Böngészőm szokott olyat csinálni, hogyha pl. van egy oldal, amiről mutat egy link egy másik oldalra, arra ha rányomok elkezd betölteni a másik oldal, de 2-3 másodperc múlva csak fehér képernyő látszódik és egy kis reklám van felül és hiába frissítem az oldalt, mindig ugyan az a 2-3 másodperc, aztán fehér képernyő reklámmal. Nem minden oldalnál van így csak egy párnál. Volt olyan is, hogy idáig működött rendesen a link, aztán pár nap után nem. Ez az oldalnak, vagy a böngészőnek a hibája? (az oldalt nem nevezném meg mert "túlzottan ingyenes")
Remélem nagyjából érthető, amit leírtam, de másképp nem bírtam kifejezni magam
Hát, az a vicces, hogy amióta megvan a laptop - 2015 júliusa -, azóta egy játékot sem töltöttem rá. Azért nem, mert a laptopomon írom a regényemet, és addig, amíg nincs kész a regényem, addig nem is fogok tölteni rá játékot. Majd ha befejezem, akkor letöltöm rá mondjuk a San Andreast.dani.szentgali írta: Tényleg?? Én is így gondolom. Mondjuk még gondolkozok rajta, mert még van egy kis időm a végleges döntésig. Annyi kérdésem lenne még hozzád, hogy a te hasonló specifikációkkal rendelkező laptopod azért elvisz néhány játékot viszonylag tűrhető grafikai beállításokkal, élvezhető FPS számmal (anélkül persze, hogy a gép károsodna/bemondaná az unalmast)?? Köszi előre is a választ!
Értem. Azért köszi a választ! Nézegettem pár videót, ezek alapján egész jól visz játékokat az általam kiszemelt Lenovo. Mondjuk amint mondtam, nem elsősorban gamerkedés céljából veszek új gépet, csak úgy vagyok vele, ha már itt a lehetőség, akkor kihasználnám és egy olyan gépet vennék, ami azért ha nem is gamer laptop, de legalább elvisz néhány játékot. Egyébként még megnézek néhány gépet, hátha találok egy kicsit jobbat nem sokkal nagyobb összegért.NikitaDragovich írta:Hát, az a vicces, hogy amióta megvan a laptop - 2015 júliusa -, azóta egy játékot sem töltöttem rá. Azért nem, mert a laptopomon írom a regényemet, és addig, amíg nincs kész a regényem, addig nem is fogok tölteni rá játékot. Majd ha befejezem, akkor letöltöm rá mondjuk a San Andreast.dani.szentgali írta: Tényleg?? Én is így gondolom. Mondjuk még gondolkozok rajta, mert még van egy kis időm a végleges döntésig. Annyi kérdésem lenne még hozzád, hogy a te hasonló specifikációkkal rendelkező laptopod azért elvisz néhány játékot viszonylag tűrhető grafikai beállításokkal, élvezhető FPS számmal (anélkül persze, hogy a gép károsodna/bemondaná az unalmast)?? Köszi előre is a választ!
Nem értem.NikitaDragovich írta:Hát, az a vicces, hogy amióta megvan a laptop - 2015 júliusa -, azóta egy játékot sem töltöttem rá. Azért nem, mert a laptopomon írom a regényemet, és addig, amíg nincs kész a regényem, addig nem is fogok tölteni rá játékot. Majd ha befejezem, akkor letöltöm rá mondjuk a San Andreast.dani.szentgali írta: Tényleg?? Én is így gondolom. Mondjuk még gondolkozok rajta, mert még van egy kis időm a végleges döntésig. Annyi kérdésem lenne még hozzád, hogy a te hasonló specifikációkkal rendelkező laptopod azért elvisz néhány játékot viszonylag tűrhető grafikai beállításokkal, élvezhető FPS számmal (anélkül persze, hogy a gép károsodna/bemondaná az unalmast)?? Köszi előre is a választ!
Nem erre gondoltam, hanem van egy olyan oldal, ahol az új filmeket meg lehet nézni moziminőségben és ott rákattintok, hogy tovább a videóra és akkor történik az, amit leírtam.Thelostduck írta:Kriss X írta:Egy kis segítséget szeretnék kérni. Böngészőm szokott olyat csinálni, hogyha pl. van egy oldal, amiről mutat egy link egy másik oldalra, arra ha rányomok elkezd betölteni a másik oldal, de 2-3 másodperc múlva csak fehér képernyő látszódik és egy kis reklám van felül és hiába frissítem az oldalt, mindig ugyan az a 2-3 másodperc, aztán fehér képernyő reklámmal. Nem minden oldalnál van így csak egy párnál. Volt olyan is, hogy idáig működött rendesen a link, aztán pár nap után nem. Ez az oldalnak, vagy a böngészőnek a hibája? (az oldalt nem nevezném meg mert "túlzottan ingyenes")
Remélem nagyjából érthető, amit leírtam, de másképp nem bírtam kifejezni magam
Erre gondolsz?
http://adf.ly/1XarK8
Ott van a jobb felső sarokban, hogy skip.
Kérem az adminokat, hogy ne tekintsék cseles marketingnek, amit folytatok. Csupán szemléltetés céljából csináltam a linket. Nem akarom a fórum közösségét aljas módon kihasználva elérni a 100.000 megtekintést az 5 dollárért. Ha mégis összejön, a gtaplace-nek adományozom.
Addig minden tiszta, hogy írod rajta a regényedet, (sok sikert hozzá btw) de miért van az, hogy nem tűröd meg a videojátékokat a laptopon a mű befejezéséig? Minden idődet lefoglalja a regény, és nem tudsz játszani Zavar az asztalon a San Andreas parancsikonja? Félsz, hogy letöltenél a játékkal együtt egy vírust, ami miatt kiszivárogna az írásod megjelenés előtt? Esetleg félsz, hogy elcsábítana a játék, és nem tudnál koncentrálni az Ifjú Róbert Bock és végzet templomára? (Csak találgatás. Fogalmam sincs, hogy mit írsz. Ha beletrafáltam, akkor pacsi.)NikitaDragovich írta:Thelostduck: Mit nem értesz?