Davekoma írta:Lassan 1 hónapja, hogy megvan a PS4, ez az 1 hónap bőven elég volt számomra, hogy megtudjam a Sony konzoljai nem nekem lettek kitalálva...
Szerverekpark: Ez alatt az 1 hónap alatt mindennap küzdök a szerverekkel, tudni illik FIFA és Need for Speed fan vagyok, mint 2 játékban nagy szerepe van az Online kapcsolatnak, tehát ha a kedves Sony mindennap kibaszik velem és nem enged belépni a saját profilomba akkor egyértelmű, hogy nem tudok játszani és nem, nem a netemmel van a baj.
Controller: Minden játékban nagy szerepet játszik a Controller kényelme, a gombok minősége és persze a Triggerek(L2/R2) keménysége, a Triggereket olyan könnyű lenyomni, hogy nem érzem azt, hogy én szabályoznám a sebességet egy autós játékban, Xbox-on ez teljesen el volt találva. A Stickek(L3/R3) se tökéletes, tanult a Sony a hibájából és végre süllyesztettek lettek a Stickek, de még mindig nem az igazi, igaz, hogy sülyesztett lett, de a közepén vagy egy kis kitüremkedés, ami nem igazán kényelmes, legalábbis számomra 5 év Xbox Controller használat után.
Másra igazából nincs panaszom, de én azon a véleményen vagyok, hogy végigjátszom a The Nathan Drake Collectiont, a Last of Ust és az Uncharted 4-et és, valamikor évvége felé váltok Xbox One-ra.
Nem lehet, hogy az ea szerverek uzik? Mármint nem úgy hogy melegek, hanem hogy meglegszen vics evő k.
Amúgy nyáron vettem egy ps vitát, és elég vegyesek az érzéseim. Az baromi jó, hogy tudok metal gear solidot, binding of isaac-et, és hotline miamit játszani rajta helyi kötöttségek nélkül, (Ez főleg az utolsó kettőnek áll jól) de ha nem vagy egy weeaboo állat, akkor ezeken kívül igen csekély az élvezhető játékok száma. A magyar ps store-ra pedig az a kifejezés, hogy halott egyenesen dícséret lenne.